2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا اهمیت نمیده(یکمی درد و دل)

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 25 پست
دقیقاتوجه زوری که نمیشه

شوهر من از بس عاشق غذاس کسی موقع غذا خوردن ن باید باهاش حرف بزنه نه توقعی ازش داشته باشه. مواقع دیگه خوبه

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭

برادرشوهر من و دامادمون قشنگ این اخلاقو دارن سر سفره خیلی حواسشون هست ب خانماشوناما شوهر من این یه م ...

من با کلی حررف زدن و بیچارگی تونستم بهش بفهمونم که اقا حداقل سر سفره اول برا من غذا بکش بعد برا خودت

فکرکن دیس برنجو خالی میکرد تو بشقابش خورشتم میذاشت جلو‌خودش جلو‌منم هیچیی نبود 

🤍🐼🥥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با کلی حررف زدن و بیچارگی تونستم بهش بفهمونم که اقا حداقل سر سفره اول برا من غذا بکش بعد برا خودت ...

وای مام اینجوریم😂حتی فکر کن بعضی وقتا دیرترم میرمسر سفره حتی برااادر شوهرم میگه بیا بشین چیکار میکنی ولی این اصلا هیچ

من که چیزی هم میگم سروصدا میکنه امشبم کلی اذیتم کرد رفت تنها خوابید منم از ناراحتی خواب به چشم نمیا ...

عزیزم تایدیک آخرم در مورد

اقتدار دادن به همسر

میشه بخونی

زندگیت حسابی خوب میشه

خودم نتیجه دیدم

اونم میخاسته شکم زنشو پر کنه دیدم خیلیها خسیسن میرن مهمونی تندتند به زنشون میرسن دیگه نیاد خونه بخور ...

درسته یه سری ها اینطورن ولی این زوجی که من میگم خسیس نیستن

حرف مسافرت شد گفتن بریم فلان جا دو سه روز شوهر منم گفت اره خانوما مواد غذایی بردارن اونجا غذا بپزیم 

همین آقایی که گفتم به شوهرم گفت بابا بیخیال زنتو میخوای ببری مسافرت اب و هواش عوض شه اونجا هم میخوای آشپزی کنه برات؟ نه غذا از بیرون میگیریم

خیلی خجالت کشیدم

🤍🐼🥥
میگم دیگه بقیه رفتاراشو هیچ مردی نداره واقعا راضیم ازشدیگه این موردشو فاکتور گرفتم شل کردم خواهر😂

اره میفهمم چی میگی شوهر منم یه سری خصوصیات  داره که کمتر کسی داره مثلا ۵ ساله ازدواج کردیم تاحالا عصبانیتشو ندیدم خیلی صبوره یا در مقابل خانوادش خیلی پشتیبانه

ولی یه سری اخلاق دیگه داره که گاهی کفرمو درمیاره

🤍🐼🥥