2777
2789
عنوان

حالا بریم برای یک نفس عمییییق در نی نی سایت بدون بچه مدرسه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 1702 بازدید | 94 پست
@niniyar‍ سلام نی نی یار عزیزیه کاربری دیگه از کاربر 'مادرزنم'خودشون دیگه اعتراف کردنتوی تاپیکای دیگ ...

سلام لغو دائم شدن

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام لغو دائم شدن

سپاس فراوان🙏

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای خودم همیشه تگ نمیشهو گرنه تگش میکردمعاشق_امام_زمانمیه_بنده_مهربان_خدامل_ملیسرودعشقبانوی_مهربان_ ...

این پیتزاوکبابی چند تا فیک داشت کد تخفیف گدایی میکرد😶

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

دقیقا همینجورهبانوی گل به انگلیسی هم برای خودشه

قفل کن تاپیکتو عزیزم

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

قفل کن تاپیکتو عزیزم

چرا؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
واقعا؟ چرا همرو تعلیق مشکیش نکرده؟ باید همه کاربریهاش رو تعلیق میکرد.

همینو هم چندین هفته  هست درگیریم باهاش تا بالاخره پذیرفت تعلیقش کنه

چی بگم

وقتی آی پی‌شو چک نکردن همه رو مشخص کنن مشخصه بازم میاد

عزیزم منظورش خود کاربری مادرزنم بودن این فیکاش که میاد پاچه میگیره باهاشون

جدی؟

ای بابا

چرا؟

باز با یه فیک دیگش میاد عقده گشایی

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

یا خداااا اینا همشون برای اونه 😵‍💫😯😖

بیشترن

خیارکال

و یکی دیگه هم بودن یادم نبودن

همین دیگه

تایپک میزد فحش میداد اینقدر کاربری داشت میترکوندش

نمونش آخرین تایپکش با کاربری مادرزنم

۶ صفحه رفت جلو، صفحه‌ی آخر شات یکی از فحشاشو و انکارشو گذاشتم بعد زد ترکوندش

یا یه تایپک بود با آرام جانم همسرم میومد دفاع از فحشاش

جوری که ببخشا اینطوری میگم به یکی از کاربرا میگفت چیز بچم دهنت با مادرزنم، با آرام جانم همسرم میگفت من خواننده خاموشم خب شاید منظورش پستونک بچش باشه !!!

اعتصامی که طفلی خیلی کاربر آروم و مهربون و خوبیه با کسی کاری نداره

اعتصامی عزیز اصلا به خواست خودشون سایت نمیان

با کاربری سرودعشق تایپک زد راجبش 

شایعه‌پراکنی میکنه که اعتصامی چیکار کرده تعلیقش کردن این همه مدته سایت نمیاد!!!