2777
2789
عنوان

حالا بریم برای یک نفس عمییییق در نی نی سایت بدون بچه مدرسه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 94 پست
خیلی خوشحال نباش بعضیاشون تایم ظهرن و الان ممکنه بیخ گوشمون باشن

باز یه بخش بزرگی رو از دست دادیم این خودش موهبت بزرگیه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نمی‌دونم والله تا حالا توجه نکردم

یه دور امتحان کنید

قشنگ میشوره میبره

قندتم که اومده بالا

یه آب یخم روش میخوری حال میای

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته شدم از تاپیکای فیکشوندغدغه لبوبو امروز زدم تو سر همکلاسیم چیکار کنمبشینم نیمکت اول یا دومواقعا ...

آره دقیقا

دغدغه هاشون حال بهم زنه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

جاشون خالی... نگین ایجوری.. 😓😭😭😭

سایت خفه ننده شده... 

باز جنگ. مادر شوهر عروسا شروع میشه 😭😭

اونا نمکای سایتن😥💔

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

کاربری مادر زن هستم بروبه داره دستت وریست اعلام کن 

کاربرمادر زن هستم که بخاطر تاپیک سلامتی رهبرم صلوات بفرستین تعلیق شدم... 😡😡اینحا فقط راجب رهبرعزیزنمیشه حرف زد یا عکسشو پروف گذاشت با بی آبرویی از سایت بیرونت میکنن  من عاشق رهبرم هستم ♥اینم میدونم بخاطر امضام تعلیقم میکنن...نی نی یار دست ازسرمن بردار چون عاشق رهبرمم سرورمم... براتعدا بچهام  من لبیک گفتم به فرمان آقا  برای فرزند آوری پس هرکس توهین کنه به تعداد فرزندانم توهین به فرمان آقا کرده... پدرمن پنج سال جبهه حق علیه باطل ایثارگری کرده برای ناموس وطن حالا بخاطر تاپیک صلوات برا رهبر تعلیق داعم بشم این یعنی خفه کردن صدای دوست داران نظام ورهبری  😡شات از امضام دارم تعلیق بشم یا امضامو پاک کنید اونوقت ماهیت سایتتون کاملا برا فتا  و... مشخص میشه میدونید تاحالا چندباربخاطر عکس پروفایلم بی دلیل تعلیق مشکی شدم😡😡

کاربری مادر زن هستم بروبه داره دستت وریست اعلام کن

@niniyar‍ سلام نی نی یار عزیز

یه کاربری دیگه از کاربر 'مادرزنم'

خودشون دیگه اعتراف کردن

توی تاپیکای دیگه به من توهین میکردن کامنتشونو پاک میکردن که نتونم شما رو تگ کنم

الهام جون تایپکی که در مورد فیکا زده بودید ترکیدفکر کنم کار فیک اعظم باشه!!پستم رو پاسخ دادید تا اوم ...

بله کامنت پایین خودت رو مشاهده کن

@niniyar‍ سلام نی نی یار عزیزیه کاربری دیگه از کاربر 'مادرزنم'خودشون دیگه اعتراف کردنتوی تاپیکای دیگ ...

راحت باشین داره مراحل قانونی طی میشه براتک تک تهمتها وتوهیناوفحاشی هاتون پیگیر قانونی.... شنابارهابه بنده فحاشی وتوهین کردین 

کاربرمادر زن هستم که بخاطر تاپیک سلامتی رهبرم صلوات بفرستین تعلیق شدم... 😡😡اینحا فقط راجب رهبرعزیزنمیشه حرف زد یا عکسشو پروف گذاشت با بی آبرویی از سایت بیرونت میکنن  من عاشق رهبرم هستم ♥اینم میدونم بخاطر امضام تعلیقم میکنن...نی نی یار دست ازسرمن بردار چون عاشق رهبرمم سرورمم... براتعدا بچهام  من لبیک گفتم به فرمان آقا  برای فرزند آوری پس هرکس توهین کنه به تعداد فرزندانم توهین به فرمان آقا کرده... پدرمن پنج سال جبهه حق علیه باطل ایثارگری کرده برای ناموس وطن حالا بخاطر تاپیک صلوات برا رهبر تعلیق داعم بشم این یعنی خفه کردن صدای دوست داران نظام ورهبری  😡شات از امضام دارم تعلیق بشم یا امضامو پاک کنید اونوقت ماهیت سایتتون کاملا برا فتا  و... مشخص میشه میدونید تاحالا چندباربخاطر عکس پروفایلم بی دلیل تعلیق مشکی شدم😡😡

راحت باشین داره مراحل قانونی طی میشه براتک تک تهمتها وتوهیناوفحاشی هاتون پیگیر قانونی.... شنابارهابه ...

اون کسی که باید پیگیری و شکایت کنه منم

هیچ مدرکی دستت نیست تمام کامنت های منم موجوده

منتظر ابلاغیه هستم

راحت باشین داره مراحل قانونی طی میشه براتک تک تهمتها وتوهیناوفحاشی هاتون پیگیر قانونی.... شنابارهابه ...

مادر زن به من درخواست دوستی بده

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂