2777
2789
عنوان

اگه نامزدت اینجوری بگه چی میگی

1122 بازدید | 48 پست

بچه ها نامزدتون یا کلا کسی که میخواهید باهاش ازدواج کنید بگه باید شغل داشته باشی کار کنی ولی پولتو برای خودت خرج کنی واکنشتون چیه؟ کلا دوست دارین کار کنین بعد ازدواج؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميگم نه. اگه دلم بخواد كار ميكنم. حتما و بايد نداريم

حالا اگه با لحن دوستانه بگه چی ؟خودت دوست داری کار کنی بعد ازدواج و یجورایی از پس هزینه های خودت بربیای ؟

حالا اگه با لحن دوستانه بگه چی ؟خودت دوست داری کار کنی بعد ازدواج و یجورایی از پس هزینه های خودت برب ...

دوستانه و غیردوستانه نداره

هردوش یکیه

نمیخواد خرجت رو در زندگی مشترک بده؟ 

حالا اگه با لحن دوستانه بگه چی ؟خودت دوست داری کار کنی بعد ازدواج و یجورایی از پس هزینه های خودت برب ...

منم با احن قشنگ بهش ميگم كه ناراحت نشه. 

نه دوست ندارم برم سر كار. 

مگر اينكه شغل مورد علاقم باشه. ولي كلا نميرم سر كار

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

من نفهمیدم۱- الان خواست بگه مشکلی با کارکردن نداره و انتظار نداره خرج خونه رو بدی ۲- یا میگه باید بر ...

میگن دانشجوی مترجمی ام تدریس خصوصی میکنم ولی هنوز نتونستم زیاد شاگرد پیدا کنم من اصلا زیادم علاقه ندارم به تدریس چون خیلی کلافه کنندست ولی چون چیز دیگه ای بلد نیستم و فروشندگی هم نمی‌خوام کنم مجبورم فعلا اینکارو کنم نامزدمم نه که همش بگه ولی تا من بحثشو پیش بیارم میگه زن باید کار کنه مستقل باشه همش میترسم از بار مسئولیت شونه خالی کنه نسبت به من بعد ازدواج

میگن دانشجوی مترجمی ام تدریس خصوصی میکنم ولی هنوز نتونستم زیاد شاگرد پیدا کنم من اصلا زیادم علاقه ند ...

احتمالش هست

بهش بگو شاید من نخوام بعد ازدواج کارکنم 

ببین چی میگه

نذار روی درامدت حساب کنه

دوستانه و غیردوستانه ندارههردوش یکیهنمیخواد خرجت رو در زندگی مشترک بده؟

میگه زنم باید مستقل باشه من مادرم پرستاره از روزی که بهش گفتم هی میگه تو چرا مثل مادرت نیستی تلاش نمیکنی برای کار کردن میگم من تازه شروع کردم همش منو با آدمای بزرگ بزرگ مقایسه می‌کنه منم صادقانه بگم اصلا تدریس زبان رو دوست ندارم مجبوری ادامه دارم میدم من بیشتر زبان رو برای خودم دوست داشتم 

احتمالش هستبهش بگو شاید من نخوام بعد ازدواج کارکنم ببین چی میگهنذار روی درامدت حساب کنه

گفتم میگه کارم کنی خرجت برای خودته برای خودت بتونی ماشین بخری منم کمکت میکنم کلا همش منو با بقیه مقایسه می‌کنه میگه فلانی زنش همش کمک دستشه فلانی زنش کار می‌کنه 

میگه زنم باید مستقل باشه من مادرم پرستاره از روزی که بهش گفتم هی میگه تو چرا مثل مادرت نیستی تلاش نم ...

بهش بگو کارکردن روحیه و شرایط جسمی میخواد و بدن خانم ها باهم فرق داره

خانما چون دوهفته پریود میشن شرایط کارکردن براشون سخته

جسم شون ظریفه ممکنه زودتر پادرد کمر درد گردن درد بگیرن

در نتیجه شاید نخوام کارکنم و مستقل بشم 

گفتم میگه کارم کنی خرجت برای خودته برای خودت بتونی ماشین بخری منم کمکت میکنم کلا همش منو با بقیه مقا ...

خوب همین پرچم قرمز رابطه ست «مقایسه کردن و توقع داشتن» 

برای باراخر بهش بگو شرایط زندگی ها متفاوته و منو با شخص دیگه ای مقایسه نکن

اگر به این اخلاقش ادامه داد مجبوری به پایان رابطه فکرکنی

ولی قبلش یکبار تذکر جدی بده 

بهش بگو کارکردن روحیه و شرایط جسمی میخواد و بدن خانم ها باهم فرق دارهخانما چون دوهفته پریود میشن شرا ...

وای اول کاری اینجوری بگم فرار می‌کنه خواهر ،الانم می‌دونه مامانم پرستاره تا من چیزی بگم میگه پس مامانت چجوری کار می‌کنه 🙂