بچه ها نامزدتون یا کلا کسی که میخواهید باهاش ازدواج کنید بگه باید شغل داشته باشی کار کنی ولی پولتو برای خودت خرج کنی واکنشتون چیه؟ کلا دوست دارین کار کنین بعد ازدواج؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من نفهمیدم۱- الان خواست بگه مشکلی با کارکردن نداره و انتظار نداره خرج خونه رو بدی ۲- یا میگه باید بر ...
میگن دانشجوی مترجمی ام تدریس خصوصی میکنم ولی هنوز نتونستم زیاد شاگرد پیدا کنم من اصلا زیادم علاقه ندارم به تدریس چون خیلی کلافه کنندست ولی چون چیز دیگه ای بلد نیستم و فروشندگی هم نمیخوام کنم مجبورم فعلا اینکارو کنم نامزدمم نه که همش بگه ولی تا من بحثشو پیش بیارم میگه زن باید کار کنه مستقل باشه همش میترسم از بار مسئولیت شونه خالی کنه نسبت به من بعد ازدواج
دوستانه و غیردوستانه ندارههردوش یکیهنمیخواد خرجت رو در زندگی مشترک بده؟
میگه زنم باید مستقل باشه من مادرم پرستاره از روزی که بهش گفتم هی میگه تو چرا مثل مادرت نیستی تلاش نمیکنی برای کار کردن میگم من تازه شروع کردم همش منو با آدمای بزرگ بزرگ مقایسه میکنه منم صادقانه بگم اصلا تدریس زبان رو دوست ندارم مجبوری ادامه دارم میدم من بیشتر زبان رو برای خودم دوست داشتم