2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 91585 بازدید | 4868 پست
سلام در مورد وام ازدواج چند تا ضامن میخواد سفته چقدر وضامن حتما باید کارمند دولت باشه ؟؟حتما خود شخص ...

سلام عزیزم معمولا ۲ تا ضامن رو میخواد و یکی شون باید کارمند باشه ، در مورد چک و سفته و گواهی کسر از حقوق هم بستگی به شعبه و رئیس شعبه ای داره که میخوان وام بگیرید. 

و اون ۱۲ میلیون رو من نمیدونم احتمالا باید هزینه تشکیل پرونده باشه ولی دقیق نمیدونم .

عزیزم بانک مهر قرض الحسنه وام فوری که بر اساس اعتبار میده من چند ماهه چند بار امتحان کردم ولی میگه ت ...

عزیزم شاید رتبه اعتباری تون a یا b نیست ولی اگر کلا معدل رو هم نشون نمیده حتما حضوری مراجعه کنید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم معمولا ۲ تا ضامن رو میخواد و یکی شون باید کارمند باشه ، در مورد چک و سفته و گواهی کسر از ...

ببخشید گواهی کسر از حقوق به مستمری بگیران هم میدن ؟؟

چون پدرم ایثارگره بهش حقوق میدن ولی فیش نداره می‌تونه ضامن بشه ؟؟

ببخشید گواهی کسر از حقوق به مستمری بگیران هم میدن ؟؟چون پدرم ایثارگره بهش حقوق میدن ولی فیش نداره می ...

فیش حقوق میتونی از کافی نت بگیری فک کنما

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
سلام عزیزم معمولا ۲ تا ضامن رو میخواد و یکی شون باید کارمند باشه ، در مورد چک و سفته و گواهی کسر از ...

سلام عزیزم وام بلو بهتره یا پاسارگارد 

من عید نیاز به ۲۰۰ میلیون وام دارم الان چقدر پول بزارم پاسارگارد یا بلو که عید ۲۰۰ تومن بهم بده

عزیزم شاید رتبه اعتباری تون a یا b نیست ولی اگر کلا معدل رو هم نشون نمیده حتما حضوری مراجعه کنید.

رتبه فکر کنم C2 باشه با ۵۵۱

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
ببخشید گواهی کسر از حقوق به مستمری بگیران هم میدن ؟؟چون پدرم ایثارگره بهش حقوق میدن ولی فیش نداره می ...

بله میدن عزیزم باید حضوری برن از بنیاد شهید یا هر جایی که حقوق مستمری میگیرن کسر از حقوق بگیرن .

سلام عزیزم وام بلو بهتره یا پاسارگارد من عید نیاز به ۲۰۰ میلیون وام دارم الان چقدر پول بزارم پاسارگا ...

سلام عزیزم وام بلو که نهایت ۴۰ میلیون هست و اصلا قطعی هم نیست .

پاسارگاد اگر از الان که ۴ ماه حدودا مونده تا عید ۲۲۰ میلیون بگذارید میتونید ۲۰۰ میلیون با بازپرداخت ۱۸ ماهه وام بگیرید. 

یعنی چی بیشتر توضیح میدیدچون پدرم کارمند نیست اصلا نمی‌دونم که داره فیش یا ن

پدرتون حقوق میگیره از دولت هرماه ؟؟ 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖