2777
2789
عنوان

دارم میسوزم از حسادت دارم میسووووزم💔💔🖤می‌خوام خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3213 بازدید | 110 پست
بسم الله😐شوهر تو عرضه نداره دختر همسایه چیکار کنه😑فکر نمیکنی بخاطر همین نفرینایی که واسه دختر همسا ...

دقیقا به خود آدم برمی‌گرده

اگه چشم دیدن خوشی مردم رو نداشته باشی خودتم به هیچ وجه خوشی نمی بینی

خراسان شمالی🤍

نداشته های تو و بدبختی هات چ ربطی ب دختر همسایتونو خوشبختیش داره ک الکی نفرینش میکنی؟؟؟؟

انشاالله خوشبخت ترین باشه و بچه اش هم ب سلامت ب دنیا بیاد و 

حسوداشو دشمناش ازش بدور باشند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اینو بهت بگم تا وقتی این طرز فکر رو ادامه بدی، تا وقتی از موفقیت بقیه خوشحال نشی، به هیچ جا که نمیرسی هیچی، بلکه زندگیت از اینم بدبخت تر و سیاه تر میشه، بیچاره اون پسری که تو قراره زنش بشی کاش بمونی ور دل اون ننه بابات که تورو اینجوری بزرگ کردن 

ببین حسادت یه چیز طبیعیه و تو درون همه هست

اما اینکه ارزوی بد بکنی و بقیه رو اینجوری خطاب میکنی دیگه حسادت نیست بد ذاتیه 

و ادم بدذات هیچوقت ارامش نداره

حتی اگه 207 وایفون بخری و باردار هم بشی بازم لذتشو نمیبری و چشت دنبال دیگرانه

جالبه کسی نپرسیدچطور پنج ساله عقدی ولی میگی به زور التماس قراره تا عید عقد کنی!!!

دیگه بچه که شوهر کنه بازیش میدن همینطوری آخرشم با زور والتماس براش عروسی میگیرن 

دیگه بچه که شوهر کنه بازیش میدن همینطوری آخرشم با زور والتماس براش عروسی میگیرن

آخه میگه  قراره قبل عید عقد کنه چطور قبلا عقد بوده

جالبه

بعدشم بنده خدا همسرش بیشتر متضرر شدن از این ازدواج نه استارتر 

تو تاپیکای قبلشم نفرین مرگ مادرشوهرش رو میکرد با اینکه می‌گفت تا حالا بدی در حق استارتر نکرده

چقدر بچه ای

خوشبختی رو تو این چیزا می بینی؟ 

مگه خاله بازیه

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)