2777
2789
عنوان

اگه نامزدت اینجوری بگه چی میگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 48 پست
شما چه واکنشی نشون دادی حالا جالبیش اینه خانواده ما همه شاغلن خانواده اون همه خونه دار ولی من همچنان ...

من تو امضام هست  یه شاغل خانه دار هرکدوم یه شغل جدا ویه شغل شریکی باهم داریم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

حالا اگه با لحن دوستانه بگه چی ؟خودت دوست داری کار کنی بعد ازدواج و یجورایی از پس هزینه های خودت برب ...

بگو خب من ک میخوام هزینه های خودمو بدم واسه چی باید ازدواج کنم...میشینم خونه بابام...ببخشید عزیزم ولی این انگار کلفت واسه خونشو تامین نیازاش میخواد صرفا..اگع بعد ازدواج هیچ کاری انجام ندی دست به سیاه و سفید نزنی و مسئولیتی در قبالش موظف نشی اوکیه.. برو سر کار پول در بیار شب بیا خونه پاهاتو بنداز رو هم استراحت کن پولاتم واسه خودت خرج کن...در غیر این صورت بشین خونه بابات...نه مسئولیتی نه حرف و حدیثی..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یچیزی بگم ؟ اگه می‌گفت اجازه کار کردن نداری آنقدر خوشحال میشدم که حتی انگیزه می‌گرفتم واسه کار کردن ...

چون ما زنا عاشق لج کردنیم وعاشق اینیم برعکس حرفی که شوهرامون می زنن انجام بدیم که حرص بخورن 🤣🤣🤣

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

مادر خودشم شاغله؟من چنین چیزی بهم بگن میگم ک کار کردن و مستقل بودنو اره دوس دارم ولی از مرد بی مسولی ...

نه مادرشون خونه داره من خانواده خودم مادرم خاله هام هم شاغلن خودم اصلا حوصله کار کردن ندارم نمی‌دونم به کی رفتم🤣

حالا منو شوهرم سر کار کردن بحث داریم نمیزاره برم سرکار 5 ماهه استعفا دادم 2 بار قهر کردم رفتم خونه ی ...

من دوست دارم کار کنم ولی کاری که عاشقش باشم هنوزم پیداش نکردم ولی خب آدمم یجاهایی پشتوانه میخواد دیگه اگه میخواستم کار کنم که فقط خرج خودمو درارم دیگه چرا ازدواج کنم پخت و پزم بهش اضافه بشه

من بشخصه  خودم دوست دارم کار کنم اصلا مخالف شاغل بودن زن نیستم 

اما نامزد گو..ه میخوره چنین حرفی بزنه 

میخاد خرج و مسعولیت رو از سر خودش باز کنه

مفت بری کنه 

من اگر باشم بهش میگم  پرداخت نفقه در هر صورت وظیفه توعه چه شاغل باشم چه بیکار 

بعدشم کو شغل ؟؟ واسه شغل خوب یا باید هنر و مهارت حرفه ای بلد باشی یا تحصیلات بالا و کارمند باشی 

واسه اکثر دخترای جامعه شغل کارگری و حمالیه تو محیط های ناسالم 

دختر اگر مهارت بلد و تحصیلات بالا باشه نیاز نیست کسی بهش بگه شاغل شو 

میگن دانشجوی مترجمی ام تدریس خصوصی میکنم ولی هنوز نتونستم زیاد شاگرد پیدا کنم من اصلا زیادم علاقه ند ...

عزیزم نترس مطمئن باش یک پرنسسی علیه این آقا 

ازش یک مرد حامی و آلفا درنمیاد 

من بشخصه خودم دوست دارم کار کنم اصلا مخالف شاغل بودن زن نیستم اما نامزد گو..ه میخوره چنین حرفی بزنه ...

من دانشجوی زبانم ترم آخرم ولی اصلا تدریس زبان رو دوست ندارم خیلی حوصله سر بره مهارت دیگه ای هم بلد نیستم دوست داشتم یه لاین آرایشگری یاد بگیرم اونم باز زیاد حوصلشو ندارم کلا بلاتکلیف ترین حالت ممکنم

من دانشجوی زبانم ترم آخرم ولی اصلا تدریس زبان رو دوست ندارم خیلی حوصله سر بره مهارت دیگه ای هم بلد ن ...

کار نکن خواهر من کی گفته حتما باید شاغل و مستقل باشی ؟ تو به پسرا نگاه نکن شاغل هستند 

مرد حداقل سه برابر. زن قدرت و توان جسمی و شرایط اجتماعی برای شاغل شدن داره 

هیچ کاری هم که گیرش نیاد با دیپلم می‌تونه بره نظامی بشه 

دختر بره چیکار کنه ؟

یبار دیگه اگر به خودش اجازه داد چنین حرفی بزنه بهش بگو می‌خوام شوهر کنم که سختی زندگی رو برام اسون تر کنه 

اگر قرار باشه رو پای خودم باشم 

همه مسعولیت ها گردن خودم باشه توعه سرخر رو می‌خوام چیکار تو زندگیم ؟؟ 

مردی که میگه زن باید شاغل باشه واسه من مهر تاییدیه که این مرد بی مسعولیت بی عرضه و مفت بره