2777
2789
عنوان

اگه نامزدت اینجوری بگه چی میگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 48 پست
خوب همین پرچم قرمز رابطه ست «مقایسه کردن و توقع داشتن» برای باراخر بهش بگو شرایط زندگی ها متفاوته و ...

مرسی من خودم بهش فکر کردم و ناراحت شدم ولی گفتم شاید حق با اونه الان که نظرها و خوندم فهمیدم واقعا حرفاش و رفتاراش قشنگ نیست

وای اول کاری اینجوری بگم فرار می‌کنه خواهر ،الانم می‌دونه مامانم پرستاره تا من چیزی بگم میگه پس ماما ...

فرار کنه جهنم! ادمی که چشمش به پول زنش باشه فایده نداره ک 

زندگی شما و مادرتون باهم فرق داره قرار نیست زندگی تون یکسان باشه که هرکاری مادرت کرد شما هم انجام بدی

انسانی که نفهمه مسیر زندگی ها متفاوته و نباید مقایسه کنه هنوز به بلوغ عقلی نرسیده و به درد زندگی مشترک نمیخوره

الان کار کردنت رو با بقیه مقایسه میکنه

فردا سطح اجتماعی، اخلاق و ظاهر و غیره …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم گمشو برک دوقوز اباد خودت زن بگیر مردک پرنسسعلی 

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

نیاز نبود تو بگی چون خودم تصمیم دارم شاغل باشم قطعا اینطوره و پولمم معلومه برا خودم اگه خواستم برا خونه خرج میکنم 😐

یعنیییی چی خو؟

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

میگم گمشو برک دوقوز اباد خودت زن بگیر مردک پرنسسعلی

🤣

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

حالا اگه با لحن دوستانه بگه چی ؟خودت دوست داری کار کنی بعد ازدواج و یجورایی از پس هزینه های خودت برب ...

شوهر من روز خاستگاری که داشتیم صحبت می کردیم گفت من از شخصیت مستقل زن خوشم می یاد  تو ازادی که کار کنی اگه خودت دوست داشته باشی.      چون تو. خونه ایی بزرگ شده بود که خواهراش همه شاغل بودن   

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

اه اه مردا چرابرعکس شدن قبلن سراینکه زن کارنکنه بحث بود الان میگن بایدکارکنه 

انگارهمش اونابایدبگن 

والامردی خوبه که کاری به این چیزانداشته باشه زنش آزادباشه خودش انتخاب کنه بعدم کاری به پولش نداشته باشه 

شوهرمنکه اینجوریه ولی خب میگه سرکارمیری کمتربه من گیرمیدی😂 

چقدر خوشحالم که ناراحتم از حرفش به جا بوده و بهم حق می‌دین گفتم شاید من زیادی حساسم

سخت نگیر زندگی میدون جنگ نیست که با هر حرفی جبهه بگیری الان اگه می گفت اجازه کار کردن نداری می گفتی نامزدم اجازه نمی ده کار کنم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

شوهر من روز خاستگاری که داشتیم صحبت می کردیم گفت من از شخصیت مستقل زن خوشم می یاد تو ازادی که کار ک ...

شما چه واکنشی نشون دادی حالا جالبیش اینه خانواده ما همه شاغلن خانواده اون همه خونه دار ولی من همچنان از محیط تاثیر نگرفتم 😅

سخت نگیر زندگی میدون جنگ نیست که با هر حرفی جبهه بگیری الان اگه می گفت اجازه کار کردن نداری می گفتی ...

یچیزی بگم ؟ اگه می‌گفت اجازه کار کردن نداری آنقدر خوشحال میشدم که حتی انگیزه می‌گرفتم واسه کار کردن و درس خوندن الان یجورایی انگار مسئولیت بهم داده شده و باید انجامش بدم

سخت نگیر زندگی میدون جنگ نیست که با هر حرفی جبهه بگیری الان اگه می گفت اجازه کار کردن نداری می گفتی ...

کلا مرد نباید برای اشتغال زن تصمیم بگیره

زنی ک دوهفته درگیر پریودیه و جسمش ظریفتر از مرده

چرا باید جنس مذکر براش تصمیم بگیره چیکار کنه یا نکنه؟

باید با چشم باز مسیر زندگی رو انتخاب کنه نه چشم بسته و فانتزی طور 

این پسره به درد نمیخوره