2777
2789

ی وام مستاجری خواستیم بگیریم چون ضامن کارمندرسمی نداشتیم کدرهگیری گرفتیم و رفتیم بلوبانک اولش ک گفت رتبه اعتباریت ضعیفه و دوماه قبول نشد و منم کلا بیخیال شدم تا ماه قبل الکی باز زدم و دیدم رتبه اعتباریمون خوب شده و قبول کرد بعد کلی دوندگی و بدو بدو و مدارک ببر و بیار گفت مبلغ درخواستی وامت ۲۷۵تومنه ولی تو اجاره نامت ۱۲۰تومن پول پیش زده پرونده رد شد منم رفتم اون قرارداد کدرهگیری اجاره رو حذف کردم ک دوباره با رهن ۲۷۵ بنویسیم با صاحبخونمون حالا سایت دیگه قولنامه جدید قبول نمیکنه میگه باید اون قولنامه قبلی ک یک ساله بود و فسخش کردی مهلت یک سالش بگذره انقد اعصابم خورده میخواستم قسط مسکن ملی باهاش بدم صاحبخونم طبفه بالاست من پایین رومم نمیشه بگم بالارو تو قولنامه بده اجاره به من نمیدونم چرا انقد مشکل میاد جلو راهم 

الان ی سری نادون  میان میگن دعا داری

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بمیرم

خدانکنه بخدا انقد سختی میکشم تا ی کاری رو درست کنم اگه بگم برام گریه میکنیم حالم بده بعد ۱۱سال مستاجری تو ی سوییت گفتم خوبه این قسطارو با این وام نیدم میرم تو خونم اینم نشد ک نشد انگار قربونش برم خدانمیخواد

الان گفتم گفت کدپستی دوطبقه یکیه چون کاربری خونه ویلایی دو طبقه اس

خب یعنی حل میشه؟از همسایه ها کمک بگیر

خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖

نه عزیزم یعنی هیچ جوره درست نمیشه همسایه هم کاری برنمیاد از دستش برای من

اخی ناراحت شدم بخدا....دعا میکنم خدا برات جبران کنه با ی اتفاق خیییییلیییی  خوب خوشحال بشی

خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖