2777
2789
عنوان

دیوار اعتماد بینمون خراب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2224 بازدید | 152 پست
نه. اونم هیچوقت ازش استفاده نکرد.الانم باطل شده نه؟ 

نه چراباطل بشه بروبانک بپرس مراحلشو بدبختت نکنه اون وقت دیگه نمیتونی هیچ رقمه درستش کنی

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی دیگه بگولابدزنش پیاممودیده وباشوهرش دست به یکی کردن که دست پیشوبگیرن که پولوندن یکمم گریه کن بگ ...

اره مرد هم گوشاش دراز میشه 

قبول زحمت نوموده میبره براش ی سرویس برلیان میخره

برای اییینهمه صداقتش  

[QUOTE=56506172]اینو میتونم بگم. چون دقیقا اون موقع دانشحو بودم و شوهرم میدونست ک هم کار میکردم هم درس میخوندم.  ...[/QUOT

بقیه ماجرا یعنی اینکه ، به مشکل مالی بر خورده و از من تقاضای پول کرده و منم دیدم در تنگنا قرار گرفته بهش قرض دادم، اون خانومه هم که میگه خانومشم حتما از این ماجرا خبر نداره و فکر ای بدی کرده،و بر خورد بدی نشون داده، که منم دیدم اگه ادامه بدم دارم به زندگی و تعهد هفت سالمون خیانت میکنم و هم دارم زندگی یکی دیگه را خراب میکنم، کلا قیدش را زدم

[QUOTE=56506172]اینو میتونم بگم. چون دقیقا اون موقع دانشحو بودم و شوهرم میدونست ک هم کار میکردم هم د ...

آفرین خوب گفتی. مرسی. 

عکس العمل شوهرم ممکنه چطور باشه؟

هیچی میتونی هم خودتوبزنی به کلی بازی وغش وضعف تاشوهرت بیخیال بشه تشنجم جواب میده😐

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
خوب ممکنه اون موقع شوهرم همه جیزو علنی بفهمه. 

مگه شوهرت دنبالت راه میفته توبانک ودادگاه😯

شوهروبیخیال من توفکردسته چکم اگه ازش استفاده کنه تابیای ثابت کنی چی به چیه😨

بله عزیزم اللن دارم پایاننامه ارشدمو مینویسم.  اون موقع واسه کارشناسی میرفتم دانشگا.

بگو تو دوران دانشگاه يه همكلاسي داشتم كه پسر بود وضع مالي خوبي نداشت بعد يه مدت فهميدم مشكل مالي داره منِ ساده خواستم يه لطفي  در حقش كنم دو تومن بهش قرض دادم گفتم پولو بگيرم به زخمي از زندگيمون بزنيم زنش قِشقِرِق به پا كرد 

البته من خودم نظرم تو زندگي به صداقته ولي ايني كه ميگي اگه بفهمه زندگيت از هم ميپاشه من اين پيشنهادو بهت دادم وگرنه اگه خودم بودم به شوهر ميگفتم

دیگه پیگیر پولت هم نشو ، کار اشتباه را با یه اشتباه دیگه جبران نمیکنن، به شوهرت بگو دیگه دوس نداری در این مورد حرفی زده بشه، و بگو اونو زندگیت بچه هات را دوس داری و نمیخوام حرمتها شکسته بشه

نه ولی ممکنه دیگه. تماسی برگه کاغذی لو بده

بابابزارسرکارت شماره خونه مادرتوبده