2777
2789
عنوان

دیوار اعتماد بینمون خراب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2224 بازدید | 152 پست
عيبي نداره  به خواستگار پول دادي مثلا ، حماقت كردي ( دور از جون)

عزیزم درسته اتفاقا. دقیقا حماقت کردم. اصلا ارتباطم با اون آقا اند حماقت بود. 

کلا حماقت های من تمومی نداره. وگرنه بهش زنگ نمیزدم واسه پولم. هر کی بفهمه واقعا چه فکری دربارم میکنه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقیقتو بگو عزیزم اما نه همشو هیچی بهتر از این نیست دروغ بگی بدتر همه چیو خراب میکنی

میخام حقیقتو بگم ولی حقیقت سنگینه میترسم طلاقم بده. دوتا دختر دارم

چوش عاشقش شدی پول ازت گرفته پول عاشششششقی!!!!!! دسته چک داری دستش!!!!!!

اون خیلی بیشعور بوده. از اخساس من سوء استفاده کرد. به بهانه اینکه تو اون ندت نرفت سر کار و من رفتم و پول دراوردم همه ی درامودمو ازم گرفت. اون موقع چون دوستش داشتم فکر نیکردم عیبی نداره دیگه. پول ک ارزشی نداره من و اون عاشق هنیم. 

ولی وقتی سر عقل اومدم فهنیدم چه بیسعوری بوده. واسه همین زورم گرفت

برای دسته چکی که پیشش اعلام مفقودی کردی؟؟؟؟؟؟😨😨😨😨😨

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
اگر دانشجو بودی بگو همکلاسیهای دانشگاهم بوده بهش پولی قرض داده بودم و بقیه ماجرا

اره منم میخواستم همینوبگم بگوهم دانشگاهی بودیم به مشکل برخورده بودازم قرض گرفت الان اتفاقی شمارشوپیداکردم ازش پولموخواستم

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
اگر دانشجو بودی بگو همکلاسیهای دانشگاهم بوده بهش پولی قرض داده بودم و بقیه ماجرا

اینو میتونم بگم. چون دقیقا اون موقع دانشحو بودم و شوهرم میدونست ک هم کار میکردم هم درس میخوندم. 

بقیه ماجراش جیه. 

شوهرم پیامای تهدید اون دختره رو خونده که گفته بود همه چیزو به شوهرت میگم و دیگه زنگ نزن.  

اینو میتونم بگم. چون دقیقا اون موقع دانشحو بودم و شوهرم میدونست ک هم کار میکردم هم درس میخوندم.  ...

هیچی دیگه بگولابدزنش پیاممودیده وباشوهرش دست به یکی کردن که دست پیشوبگیرن که پولوندن یکمم گریه کن بگومیبینی مردتازه یه چیزی هم بدهکارشدم😢