2777
2789
عنوان

دیوار اعتماد بینمون خراب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2224 بازدید | 152 پست
دیگه پیگیر پولت هم نشو ، کار اشتباه را با یه اشتباه دیگه جبران نمیکنن، به شوهرت بگو دیگه دوس نداری د ...

همینارو بهش گفتم.همش میگه نه بگو اون زن کیه که تهدیدت کرده. چیو میخواد بهم بگه

کلاادرس خونه مادرتویادوستت رابده وشماره اونارا

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو تو دوران دانشگاه يه همكلاسي داشتم كه پسر بود وضع مالي خوبي نداشت بعد يه مدت فهميدم مشكل مالي دار ...

چون متوجه اشتباهش شده لزومی نداره شوهرش چیزی بدونه ، چون بالاخره مردن و تعصبشون اجازه نمیده مساله را عاقلانه و از دید خانومش ببینه

بابابزارسرکارت شماره خونه مادرتوبده 

شاید سر فرصت این کارو کردم. 

ولی اگه تا الان دنبالش نبودم بیستر بخاطر این بود ک مطنئن بودم کاری نمیکنه چون پای خودشم گیره. 

با شوهرت در مورد این ماجرا با اکراه حرف بزن ، مثل اینکه تو دوس نداری در این مورد حرف بزنی و اینکه تو ناراحت میشی که شوهرت بهت اعتماد نداره، تا اونم زیاد سوال نپرسه

شوهروبیخیال من توفکردسته چکم اگه ازش استفاده کنه تابیای ثابت کنی چی به چیه😨

تقریبا مطمئنم استفاده نمیکنه. 

وای سعی میکنم برم دنبالشداعلام مفقودی کنم

بگو خواستگارم بوده و قصدش ازدواج بوده و سلام بگو چرا میخوایی جزییات رو ب ونی که اعصاب منو خودتو بریزی به هم این آقا به من علاقه داشت رو حساب و از من ۲ میلیون گرفت الانم واسه اینکه ۲ تومنو نده اینکارارو میکنه

۷ سال پیش ۲ تومن خیلی بوده ها

مرجانی سابق هستممم