2777
2789
عنوان

دیوار اعتماد بینمون خراب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2221 بازدید | 152 پست

مرسی از دوستای خوبی که پیگیر بودن.

صحبت کردیم و خدا رو شکر با دعای خیر شما خدا آرامش تو دلش گذاشت و آروم شد

بهش کفتم دیگه نمبخوام دربتره این موضوع حرفی زده بشه. 

گفتم اگر توی رفتارم جیزی دیدی اون وقت حق داری. 

من عاشقانه تو و زندگی و بچه هامو دوست دارم. 

گفتم اگر هم چیزی بوده مال گذشته بوده.

زندگیمونو بخاطر چرت و پرت گفتن یه نفر که معلوم نیست واقعا کیه زندگیمونو تلخ نکن

من اگه میدونستم اون پیام ها از طرفدکسی هست که میشناسمش وترس ازش دارم حتما پاکشون می کردم ولی به خودم مطمئنم. نمیدونم ساید اصلا اشتباه فرستاده.

کلی حرف دیگه زدم. 

آخرش هم گفتم هر طور راحتی. اگه فکر می کنی نمیتونی کنار بیای و به من شک داری من حرفی ندارم طلاقم بده برم. 

میدونستم که حرفامو قبول داره چون رفتار مشکوکی ندارم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میخاین ازدواج کنین همه حقایق زندگیتونو که فکر میکنین بعدا براتون مشکل ساز میشه بهطرفتون بگین مخصوصا اینجور چیزارو منم قبل ازدواجم دوست داشتم همرو قبل ازدواج به شوهرم گفتم گفتم منو بخاطر خودم بخا بخاطر گذشتم نه الان نمیتونه دهن وا کنه چیزی ام بشه چون سیر تا پیازه گذشتمو واسش تعریف کردم

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه