2777
2789
عنوان

دیروز رفته بودم دانشکده پزشکی بهشتی بدنم یخ کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5393 بازدید | 217 پست
فکرکنم اسی توی تاپیکتم یدونه ایرانی نباشه همه خارجی باشن چون دارن ازشون دفاع میکناسی اینجاهم ازدست خ ...

توریست برای یه کشور نعمته دوبی چرا شده دبی ؟به خاطر گردشگری خداروشکر که از بقیه جاها میان اینجا واسه تحصیل باعث افتخاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون رو آزاد بذارن برای مردم خودمون، با همون هزینه ای که شما میگی که مجبور نشن عزیزشون رو بفرستن کشو ...

خارج دانشجوهارو بورس تحصیلی میکنه بهشون حقوق میده زبان یاد میده رایگان بعدم همونجا کار میکنن مرض دارن برن ترمی دویصت سیصد میلیون خرج کنن؟

نمیگیرین منظور من رو.میگم همون ظرفیت رو بدن به هموطنامون اصلا با شهریه ترمی ۵۰۰ میلیون.مطمئن باشید پ ...

ببین گلم شما با مقوله ارز اوری و اقتصاد اشنا نیستی یکم مطالعه کن در این مورد بعد میفهمی علت چیه که دانشجوی خارجی میگیرن

عزیزم من واقعا باورم نمیشه کامنتا💔اگه بدونن با دفاعشون چه ظلمی دارن میکنن...

نه مطمئن باش ظلم نمیکنیم انقدر سهمیه ای وارد دانشگاه میشه چرا به اونا گیر نمیدی جای جوونارو اونا میگیرن نه خارجی ها 

نه مطمئن باش ظلم نمیکنیم انقدر سهمیه ای وارد دانشگاه میشه چرا به اونا گیر نمیدی جای جوونارو اونا میگ ...

اونا رو اول از همه تاکید کردم

ولی اون عرب و هندی هم فرقی با سهمیه ای نداره برای من ، برعکس شما

خارج دانشجوهارو بورس تحصیلی میکنه بهشون حقوق میده زبان یاد میده رایگان بعدم همونجا کار میکنن مرض دار ...

چه بورسیه ای؟ ما داریم کسایی که رو میگیم که کنکور ایران رو اونطوری که باید نتیجه نگرفتن و مجبور شدن کشورای دیگه رشته های علوم پزشکی تحصیل کنن.

از اطرافیانم هم چین تحصیل میکنن هم روسیه ، هزینه ها به معنای واقعی کمرشکنه

بعد شما میگی احمقن ۲۰۰ / ۳۰۰ میلیون خرج کنن😶؟

اصلانم خوب نیست مغز های خودت فرار کنن یه مشت خارجی بیان ایران مفت با پول ما که به اونا ارزش نداره بب ...

اینها همه تقصیر مسئولین ایرانه نه خارجی ها چرا هرچی هست میندازی گردن اونها؟