2777
2789
عنوان

دیروز رفته بودم دانشکده پزشکی بهشتی بدنم یخ کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5395 بازدید | 217 پست
والا ایرانی بی سوادم کم نیست که با سهمیه میره تو همین دانشگاهای خودمونیا حتی اونایی که رشتشون کلا یه ...

خوده ایرانی هاهم بعضاپولدارن رتبشون به پزشکی نمیخوره صندلی پزشکی میخرن خب عجیبم نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوده ایرانی هاهم بعضاپولدارن رتبشون به پزشکی نمیخوره صندلی پزشکی میخرن خب عجیبم نیست

همون به جای اینکه یقه خودیا رو بگیریم که حقمونو میخورن میخوایم همه چیزو بندازیم گردن دیگران

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

میخوان تلاش نکردن خودشونو بندازن گردن اونا😂بابا خب پولشو دارن میان چیکار کنیم بگیم چرا پول داری؟ چر ...

خیلی آدم مزخرفی هستی واقعا واست متاسفم 

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

اروپاییا بهترین دانشگاهارو دارن این سمتا نمیان عزیزم همینکه تو منطقه رنک دانشگاهای ایران بالاتره کاف ...

همون دیگه ، منظورم اینه بعضیا انتظار دارن اگه قراره خارجی هم بیاد عراقی و افغانی نباشه امریکایی حداقلش اروپایی باشه در صورتیکه همسطح ما همون عراق هست از ما پولدار تر م هست متاسفانه 😶😶

کاربر سه سال پیش 😒
حق ترکا خورده میشه؟؟ این جدید بود خدایی ناراحتن راهشون میدن برن ترکیه

فکرکنم اسی توی تاپیکتم یدونه ایرانی نباشه همه خارجی باشن چون دارن ازشون دفاع میکن

اسی اینجاهم ازدست خارجیادرامان نیستی

حق ترکا خورده میشه؟؟ این جدید بود خدایی ناراحتن راهشون میدن برن ترکیه

بابا چی میگی😂 وقتی میگی اگه خارجی و ایرانی تو یه دانشگاه باشن حق ایرانی خورده میشه خب اینجوری باشه ایرانی و ترک که  تو یه دانشگاه ترکین پس حق ترکا هم قراره خورده بشه؟ 

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

فکرکنم اسی توی تاپیکتم یدونه ایرانی نباشه همه خارجی باشن چون دارن ازشون دفاع میکناسی اینجاهم ازدست خ ...

گیر یه مشت اجنبی افتادیم 

اسی تاپیکو قفل کن تا نخوردنت

خیلی آدم مزخرفی هستی واقعا واست متاسفم

توهین نکن وقتی جوابی نداری😂

تو رتبه ۵۰۰ بشو رتبه ۳۰۰ بشو اگه یه خارجی حقتو تو دانشگاه خورد و جاتو گرفت من خودم میام ازت عذرخواهی میکنم 

توهین نکن وقتی جوابی نداری😂تو رتبه ۵۰۰ بشو رتبه ۳۰۰ بشو اگه یه خارجی حقتو تو دانشگاه خورد و جاتو گر ...

خارجیا کنکور ندارن که ما بریم حقشونو بخوریم 

عقل نداری راحتی

همون دیگه ، منظورم اینه بعضیا انتظار دارن اگه قراره خارجی هم بیاد عراقی و افغانی نباشه امریکایی حداق ...

دقیقا😂

بابا اینا حرف ادمای تنبله 

میخوان توجیح کنن درس نخوندشونو 

خارجیا کنکور ندارن که ما بریم حقشونو بخوریم عقل نداری راحتی

خارجیا ازمون دارن و با سوابق وارد دانشگاه میشن 

تو هروقت رتبت به شهید بهشتی خورد و راهت ندادن بعد برو یقشونو بگیر 

خارجیا ازمون دارن و با سوابق وارد دانشگاه میشن تو هروقت رتبت به شهید بهشتی خورد و راهت ندادن بعد برو ...

آزمونشون مثل کنکوره و سهمیه هزار مدل دارن؟ 

لطفاً هروقت ایران مثل اروپا شد بعداً بیا نظر بده

شادیا ترکهای ایران مگه ایرانی نیستن کشور خودمختارن مگه

😐😐

من ترک‌های ترکیه رو میگم 

دانشگاهای ترکیه