2777
2789
عنوان

دیروز رفته بودم دانشکده پزشکی بهشتی بدنم یخ کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5396 بازدید | 217 پست
آزمونشون مثل کنکوره و سهمیه هزار مدل دارن؟ لطفاً هروقت ایران مثل اروپا شد بعداً بیا نظر بده

نه قطعا نیست 

پس ماهم باید یقه سهمیه‌هارو بگیریم 

دیدی خودتم به حرف من رسیدی😂

والا اونی که حق مارو خورد سهمیه‌ای بود نه خارجی

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

شما یک دانشکده رو تصور کن که به قسمتش بین الملله به قسمت ایرانی وقتی ظرفیت خیلی یکدفعه بالا بره تو ق ...

عزیزم ظرفیت یهو نمیره بالا ، هر دانشگاهی یه ظرفیت برا دانشجو های ایرانی تعیین می‌کنه یه ظرفیت برا دانشجو های خارجی ، باور کن کسی جای کس دیگه رو نمیگیره ، همه چی برنامه ریزی شدست و نیازی به حرص خوردن و بحث کردن من و شما نیست ، اگر کسی رتبه خوبی آورد و دانشگاه شهید بهشتی قبول نکرد گفت آره ما دانشجوی خارجی زیاد داریم بیا باهم حرف بزنیم 

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوان تلاش نکردن خودشونو بندازن گردن اونا😂بابا خب پولشو دارن میان چیکار کنیم بگیم چرا پول داری؟ چر ...

به قرآن من از این تاپیک و حرفای بعضی دوستان تعجب میکنم ، یعنی چی دانشجو های خارجی اومدن ظرفیت دانشگاه و پر کردن ، مگه کشکه؟!مگه هموطن های خودمون کمن تو خارج از کشور ؟!خب پس اون کشورها هم بگن هیچ دانشجو ایرانی نیاد ، ما ظرفیت دانشگاهمون تکمیل میشه !!!!! این روابط لازمه که دانشجو بره و بیاد ، من دانشجو های خارجی رو تو دانشگاهمون میبینم کیف میکنم ،بعضیاشون خیلی خاکی و دوست داشتنین و باهوشن

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

نه قطعا نیست پس ماهم باید یقه سهمیه‌هارو بگیریم دیدی خودتم به حرف من رسیدی😂والا اونی که حق مارو خور ...

حرفات خیلی حقه دختر :) ولی پیشنهاد من اینه بحث نکنی آدمی که نمی‌خواد بفهمه رو نمیشه کاریش کرد 

به قرآن من از این تاپیک و حرفای بعضی دوستان تعجب میکنم ، یعنی چی دانشجو های خارجی اومدن ظرفیت دانشگا ...

دقیقا

خیلی ادمای خوب و بی ازارین بیشتر دوستای منم از دانشجوهای کشورای اطرافن 

خیلیم ایرانیارو دوست دارن

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

به قرآن من از این تاپیک و حرفای بعضی دوستان تعجب میکنم ، یعنی چی دانشجو های خارجی اومدن ظرفیت دانشگا ...

دقیقا

خیلی ادمای خوب و بی ازارین بیشتر دوستای منم از دانشجوهای کشورای اطرافن 

خیلیم ایرانیارو دوست دارن

حرفات خیلی حقه دختر :) ولی پیشنهاد من اینه بحث نکنی آدمی که نمی‌خواد بفهمه رو نمیشه کاریش کرد

قربونت برم

اره والا

ببخشید ماها روزانه قبول شدیم که دولت خبرش خرج مونو بده وگرنه ماهم پول داشتیم بزنیم آزاد و شهریه پردا ...

اینجا از همه دفاع میکنن جز اونی که باید.‌‌‌..

جالبه از نظرشون سهمیه ای جای کسی رو نمیگیره ، خارجی جای کسی رو نمیگیره و همه چی هم خیلی گل و بلبله

چیزی گیرمون نمیاد همون امکانات درپیتی هم که به ما میدن با پول اوناس چرا انقدر نژاد پرستید بعد میگن ت ...

همون رو آزاد بذارن برای مردم خودمون، با همون هزینه ای که شما میگی که مجبور نشن عزیزشون رو بفرستن کشور غریب‌!

جون همه رو با کنکور و قوانین مسخره و سهمیه و‌‌.‌.. میگیرن بعد خارجی راحت میاد میخونه.

جالبه!

میرن دانشگاه های بین المللکلی از دوستام و فامیلامون رفتن با ازمون وارد دانشگاه بین الملل میشن و به ا ...

اخ گفتی هم دانشگاهییییی😭😭😭

این حرص میخورم میبینمشون

مفت خور تر از این دانشجوهای خارجی ندیدم 

اصلا دانشجو کجا بود 

بخدا یه بار استاد از یکیشون سوال پرسید 

نمیدونست میتوکندری چیه !!!

دانشجوی پزشکی !

میخوان تلاش نکردن خودشونو بندازن گردن اونا😂بابا خب پولشو دارن میان چیکار کنیم بگیم چرا پول داری؟ چر ...

عزیزم با رتبه ۳۰۰ شما پزشکی بهشتی میتونی بیاری؟ اگه بومی تهران و استان های اطراف نباشی تو خواب هم نمیتونی ببینیش‌...

همون رو آزاد بذارن برای مردم خودمون، با همون هزینه ای که شما میگی که مجبور نشن عزیزشون رو بفرستن کشو ...

چی میگی؟ ازاد الانشم هست😐

ولی خیلیا توان مالیشو ندارن 

اونا نه جای کسیو تو دولتی گرفتن نه تو ازاد😂 ظرفیت برای دانشجوی خارجی جداسسس ای خدا مردم ما چرا نمیخوان هیچیو بفهمن 

همین الانشم ازاد ترمی ۲۰۰ میلیونه برای رشته‌های پزشکی خب چرا مردم ما نمیرن؟ 😆

عزیزم با رتبه ۳۰۰ شما پزشکی بهشتی میتونی بیاری؟ اگه بومی تهران و استان های اطراف نباشی تو خواب هم نم ...

وقتی هیچی نمیدونی و فقط حرف میزنی: 

تهران و اطرافش منطقه ۱ میشن و اتفاقا اگه رتبه ۳۰۰ بیارن شهید بهشتی قبول نمیشن باید زیر ۳۰۰ باشن 

شهرای دیگه سهمیه منطقه ۲ و ۳ هستن که با رتبه ۵۰۰ تا ۹۰۰ شهید بهشتی قبول میشن 

وقتی هیچی نمیدونی و فقط حرف میزنی: تهران و اطرافش منطقه ۱ میشن و اتفاقا اگه رتبه ۳۰۰ بیارن شهید بهشت ...

محض اطلاعتون من رتبم ۳۰۰ و خورده ای شده و از استان های اطراف تهران نیستم‌ ،

این مدت هم تحقیق زیاد کردم و مشاور انتخاب رشته خوبی هم داشتم 

اگه قرار باشه پزشکی بخونم منطقی نیمسال دوم شیراز میارم ، خوشبینانه نیمسال اول شیراز‌‌‌...

علاقم یکی از رشته های دیگه دکتری عمومیه ولی!

از بعد کرونا یه چیزی اومد به اسم بومی گزینی ، نمیدونین ولی تو حرف زدن استادین😁

چی میگی؟ ازاد الانشم هست😐ولی خیلیا توان مالیشو ندارن اونا نه جای کسیو تو دولتی گرفتن نه تو ازاد😂 ظ ...

حتی کسایی که توان مالیش رو ندارن هم شده از نون شبشون بزنن بچه هاشون رو میفرستن...

اگه نمیفرستادن ظرفیتا پر نمیشد.

علتشم مشخصه چرا دیگه...