شاید بیست تا ایرانی دیدم اونم ده تاشون استاد بود خدا سر شاهده همشون خارجی عرب هندی پاکستانی ترسیده بودم راه میرفتم بینشون حقیقت دلم گرفت خانومه تو آسانسور کارشناس یکی اتاقا بود گفتم چرا اینقدر خارجیه اینجا گفت تهران و ایران همینه بعد اسم دانشگامو گفتم .گفتم ما باید اینجا میبودیم حیف واقعا گفت فکر میکنی دانشگاه خودت بهتره
اینقدر اغراق نکن دیگه در این حد تو یه دانشگاه دانشجو خارجی نیستن که. تو دانشگاه منم بودن عرب و عراقی و... ولی زیاد نبودن. اینام مثل ایرانی هایی که میرن خارج از کشور تازه رایگان نیست براشون پول میدن.
بگو ایرانی نیستم سود میبرم! چرا انقدر مقدمه میچینی؟
من با افتخار ایرانی هستم اما تنبلی و کند ذهنی خودمو نمیندازم گردن خارجی ها بعدم اگه اومدن دانشجوی خارجی بده چرا خودتون میرین چین و روسیه؟برای همه اخه برای شما نه ؟
احمق نباش کامنت میخونی درست بخون.رتبم شده سیصد و خورده ای اگه امثال این آدما نبودن خیلیا جایگاه بهتر ...
نه عزیزم چه این ادما بودن یا نبودن جایگاه کسی گرفته نمیشه مطمئن باش شمام سیصد شدی قبول میشی دیگه رایگان تحصیل میکنی مطمئنا تحصیل رایگان ظرفیت محدود داره حیف که من پول نداشتم وگرنه منم دکتر بودم الان
محض اطلاع این خارجیا همون عراقیا و عربا کلا جدا پذیرش میشن ، اصلا ربطی به سهمیه بچه های خودمون نداره ، بین شرکت کننده های خودمون کلی سهمیه بندی وجود داره
خبر ندارین از وضعیت دانشگاه ها ولله این حرف رو نمیزدین...شهرای خیلی کوچیکم پر از خارجیه کلاسی که کلا ...
اتفاقا من خودم دانشگاه علوم پزشکی درس خوندم خیلی هم از وضع کشور خبر دارم دوستمم دانشجوی پزشکیه میگفت ترمی صد تومن پول میدن درس میخونن تعجب کرده بود خودش مشکلی با وجود دانشجوی خارجی نداشت شهرهای کوچک ایرانی هم به زور داره چه برسه خارجی