2777
2789
عنوان

دیروز رفته بودم دانشکده پزشکی بهشتی بدنم یخ کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5397 بازدید | 217 پست

اینقدر اغراق نکن دیگه در این حد تو یه دانشگاه دانشجو خارجی نیستن که. تو دانشگاه منم بودن عرب و عراقی و... ولی زیاد نبودن. اینام مثل ایرانی هایی که میرن خارج از کشور تازه رایگان نیست براشون پول میدن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو ایرانی نیستم سود میبرم! چرا انقدر مقدمه میچینی؟

من با افتخار ایرانی هستم اما تنبلی و کند ذهنی خودمو نمیندازم گردن خارجی ها بعدم اگه اومدن دانشجوی خارجی بده چرا خودتون میرین چین و روسیه؟برای همه اخه برای شما نه ؟

چه بورسیه ای؟ ما داریم کسایی که رو میگیم که کنکور ایران رو اونطوری که باید نتیجه نگرفتن و مجبور شدن ...

خوب چین وروسیه هم نباید اطرافیان شما رو قبول کنن چون جای چینیا وروسیا پر میشه حقشون خورده میشه بیچاره جوونای چین وروسیه🤧

من با افتخار ایرانی هستم اما تنبلی و کند ذهنی خودمو نمیندازم گردن خارجی ها بعدم اگه اومدن دانشجوی خا ...

احمق نباش کامنت میخونی درست بخون.

رتبم شده سیصد و خورده ای 

اگه امثال این آدما نبودن خیلیا جایگاه بهتری قرار میگرفتن ، فرق من و شما تو چیزی هست به اسم وجدان!

بیشتر از این ارزش بحث نداره

خوب چین وروسیه هم نباید اطرافیان شما رو قبول کنن چون جای چینیا وروسیا پر میشه حقشون خورده میشه بیچار ...

جوون چینی و روسیه ای شاید آخرین پلنش کار خدماتی باشه ،

ایرانی تنها راه تضمین بیکار نبودنش...

احمق نباش کامنت میخونی درست بخون.رتبم شده سیصد و خورده ای اگه امثال این آدما نبودن خیلیا جایگاه بهتر ...

نه عزیزم چه این ادما بودن یا نبودن جایگاه کسی گرفته نمیشه مطمئن باش شمام سیصد شدی قبول میشی دیگه رایگان تحصیل میکنی مطمئنا تحصیل رایگان ظرفیت محدود داره حیف که من پول نداشتم وگرنه منم دکتر بودم الان 

جوون چینی و روسیه ای شاید آخرین پلنش کار خدماتی باشه ،ایرانی تنها راه تضمین بیکار نبودنش...

کل دنیا پزشکا جزو قشر مرفه جامعه هستن پوله که همه رو میکشونه این سمت البته الان دیگه پزشکی هم پولی توش نیست چون اشباع شده 

نه عزیزم چه این ادما بودن یا نبودن جایگاه کسی گرفته نمیشه مطمئن باش شمام سیصد شدی قبول میشی دیگه رای ...

خبر ندارین از وضعیت دانشگاه ها ولله این حرف رو نمیزدین...

شهرای خیلی کوچیکم پر از خارجیه کلاسی که کلا ۴۰ نفر ظرفیت داره نصفش با سهمیه پر میشه یه بخشی هم اینا ، چی میمونه آخه؟

من پزشکی نمیخوام یه رشته دیگه ای از دکتری عمومی اولویتمه

محض اطلاع این خارجیا همون عراقیا و عربا کلا جدا پذیرش میشن ، اصلا ربطی به سهمیه بچه های خودمون نداره ، بین شرکت کننده های خودمون کلی سهمیه بندی وجود داره 

سعی کنید با منطق بحث کنید نه از روی غرض 😓🩷

کاربر سه سال پیش 😒
خبر ندارین از وضعیت دانشگاه ها ولله این حرف رو نمیزدین...شهرای خیلی کوچیکم پر از خارجیه کلاسی که کلا ...

اتفاقا من خودم دانشگاه علوم پزشکی درس خوندم خیلی هم از وضع کشور خبر دارم دوستمم دانشجوی پزشکیه میگفت ترمی صد تومن پول میدن درس میخونن تعجب کرده بود خودش مشکلی با وجود دانشجوی خارجی نداشت شهرهای کوچک ایرانی هم به زور داره چه برسه خارجی