2777
2789
عنوان

الهی هرچی زنه کثیفه سرطان بگیره 😡😡🤮🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 17201 بازدید | 265 پست
بخدا این یه جایی تو بدنش سوراخ بودع وگرنه این همه خونریزی بی دلیل نیست

اینجور که تو میگی انگار تیر خورده بوده😐🙄🤦

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عادت داره در ضمن شوهرم خودش گداست دیگه اینکارارو میکنع نمیدونم منظورش چیه

فرش وتشک وپتو هارو بده بشوره تا حالش جا بیاد

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

واقعا حق داری ولی چطور غریبه توی خونه راه میدین؟ نمیگین یه وقت خدایی نکرده یه بلایی سرتون بیارن

لطفا همه فرش ها لحاف و تشک و همه رو بده بیرون بشورن 

به شوهرت هم بگو هر که خربزه میخوره پای لرزه ش هم میشینه من به خاطر مهمون غریبه ای که برداشتی آوردی این بلا به سرم اومده

خب جرا شورتکس از این شورت های مخصوص پریودی نمیپوشی؟راحت میشی

چجوریه عزیزم؟به جای نوار بهداشتی استفاده میشه یعنی؟لازم نیست نوار بذارم و یکبار مصرفه؟مثل مای بیبی؟

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

چجوریه عزیزم؟به جای نوار بهداشتی استفاده میشه یعنی؟لازم نیست نوار بذارم و یکبار مصرفه؟مثل مای بیبی؟

نه نوار بهداشتی رو که میذاری ولی شورتش اینطوره که پشتش کاملا پلاستیک دوزی شدس یعنی هر چقدر هم نم پس بده و از نوار بزنه بیرون به هیچ عنوان شلوار و... کثیف نمیکنه راحتم شسته میشه دوباره 

یبار مصرف هم نیست من از وقتی استفاده میکنم خیالم راحته حتی اگر نم پس بده فقط اون پلاستیکه کثیف میشه حتی پارچه خود شرت هم کثیف نمیشه 

از مغازه هایی که لباس زیر میفروشن میتونید بخرید

🌙💜

اصلااینایی ک توپریودی پس میدنوهیچ وقت درک نکردم من هنگام پری چ خونه خودم باشم چه خونه کسی دوتاپدمیزا ...

حالا خوبه چندبار خجالت زدش کردم از رو میرفت مگه

یه صلوات واسه دلم

خیلی بده اصلااین رفتارشون ادم وقتی پری هست باید شش دنگ حواسشو جمع کنه مخصوصاخونه مردم حالا چندسالشون ...

خیلی پیر بود میدیش باور نمیکردی این پریود شه مثل کفتار پیر بود تازه قندم داشت موقع غذا خوردن اندازه ده نفر غذا میخورد یه ساعت یبار گرسنه ش میشد بعد زود زود میرفت دسشویی یه بویی راه مینداخت بیا و ببین اب زیادم حتی تو دسشویی نمیریخت باید یکساعت شلنگو باز میکردم احمق کثافت لجن

یه صلوات واسه دلم

اسی تو واقعا اسطوره ی صبری من اگه شوهرم اینطوری بود خداشاهده چنان جنگی به پا میکردم که تو به حقی آدم غریبه رو دعوت میکنی خونه ی من 

ولی گلم سعی کن نفرین نکنی میدونی خیلی برات سخته به خصوص ماها که روی تمیزی خونه حساسیم