2777
2789
عنوان

الهی هرچی زنه کثیفه سرطان بگیره 😡😡🤮🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 17201 بازدید | 265 پست
نوار گذشته بود ولی فک کنم از نواره افتاده بود بلندش کرد همینجوری دیگه گفته ساحبخونه عقل نداره خودش ...

خب چرا خونه شماست هرجا کثیف کرده بده خودش تمیز کنه

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزی اره بابا پچمالوووو میشی بعدش دوباره 😀😀😀😀شما عزیزی و خییییییلی جوانیانقده تجربه های قشنگ مو ...

متاسفانه خیلی روحیه‌مُ باختم

بخش بزرگی‌ش هم بخاطر تغییر ظاهرمه 

برام دعا کنید، میگن آدم بیمار به خدا نزدیکتره...

شما میفهمید من چی کشیدم، منم شما رو میفهمم

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡

نمی‌دونم چرا این تاپیک حس ترس بهم دست داد به حس ترس همراه با ناراحتی میگه پیرزن زشت کلی هم ازش خون میومده تصور کردم ترسیمم😣😣

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

اه حالم بهم خورد من رو رخت خواب حساسم جای تو باشم دورشون می‌اندازم

عکس فرشتو بفرست

تا بهار دلنشین آمده سوی چمن         ای بهار آرزو بر سرم سایه فکن        چون نسیم نوبهار بر آشیانم کن گذر        تا که گلباران شود کلبه ویرانه من        تا بهار زندگی آمد بیا آرام جان         تا نسیم از سوی گل آمد بیا دامن کشان         

نمی‌دونم چرا این تاپیک حس ترس بهم دست داد به حس ترس همراه با ناراحتی میگه پیرزن زشت کلی هم ازش خون م ...

ولله شیطان هم اینقدر بی ریخت و زشت نیست کثیفیشم به کنار  تارهیه بچه کوچیک دیگخ هم داشت روزی شش بار غذا واسش گرم میکردم همش گرسنه بود بازم باید خودم ظرف هارو میشستم

یه صلوات واسه دلم

متاسفانه خیلی روحیه‌مُ باختمبخش بزرگی‌ش هم بخاطر تغییر ظاهرمه برام دعا کنید، میگن آدم بیمار به خدا ن ...

عزیزم ظاهر که درست میشه 

دلت رو امیدوار نگه دار

توی دعاهام جای عزیز داری

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

عزیزم ظاهر که درست میشه دلت رو امیدوار نگه دارتوی دعاهام جای عزیز داری

❤️❤️❤️

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡