من سه روزه سکته کردم یه مهمون داشتیم سه روزه زنه کفتر پیر بود اینقد پیر بود که نگو ولی پریود میشد از شانس من تازه خونه رو تمیز کرده بودم فرش هارو داده بودم قالیشویی پتو تشک هارو شسته بودم همش تمیز زنه خونه ما پریود شد تموم خونه رو به گند کشید هرجا مینشت خونش به فرش میخورد چهار قسمت قالی هام خونی شد الهی تیکه تیکه شه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اه حالم بهم خورد من رو رخت خواب حساسم جای تو باشم دورشون میاندازم
عکس فرشتو بفرست
تا بهار دلنشین آمده سوی چمن ای بهار آرزو بر سرم سایه فکن چون نسیم نوبهار بر آشیانم کن گذر تا که گلباران شود کلبه ویرانه من تا بهار زندگی آمد بیا آرام جان تا نسیم از سوی گل آمد بیا دامن کشان
نمیدونم چرا این تاپیک حس ترس بهم دست داد به حس ترس همراه با ناراحتی میگه پیرزن زشت کلی هم ازش خون م ...
ولله شیطان هم اینقدر بی ریخت و زشت نیست کثیفیشم به کنار تارهیه بچه کوچیک دیگخ هم داشت روزی شش بار غذا واسش گرم میکردم همش گرسنه بود بازم باید خودم ظرف هارو میشستم