2777
2789
عنوان

الهی هرچی زنه کثیفه سرطان بگیره 😡😡🤮🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 17201 بازدید | 265 پست

یکی از عجیب ترین تاپیک هایی کبود که خوندم....!!!

خیلی صبوری ‌کردی. مگه میشه آدم غریبه راه بده خونه؟! ... من بودم مینداختم بیرون به خدا.. معامله نمیشه که نمیشه! برن بمونن مسافر خونه فوقش بخاطر معطلی یه کم تخفیف می‌دادید... اون زندگی رو هم کلا بشور. یه بار همسایه بالایی مامانم ک دقیقا تو سن یائسگی و خونریزی زیادش بود اومد خونه ما رو کاناپه سه نفری ما لک گذاشت رفت مامانم انداخت دور کاناپه رو😄🫠

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از عجیب ترین تاپیک هایی کبود که خوندم....!!!خیلی صبوری ‌کردی. مگه میشه آدم غریبه راه بده خونه؟! ...

به جون دوتا بچه هام وقتی خواهرشوهرم اومد  دید فرش هارو گفت خیلی صبوری ولله من بودم یه دعوایی راه مینداختم تمام کوچه بفهمند اخه تو خنگی فرش هارو میشوری باید به زور ببرتش قالیشویی شوهرت خوب من چکار کنم وقتی شوهرم عقل نداره سی سالشه من چی بگم بهش بچه که نیست

یه صلوات واسه دلم

اسی تو واقعا اسطوره ی صبری من اگه شوهرم اینطوری بود خداشاهده چنان جنگی به پا میکردم که تو به حقی آدم ...

میدونی از چه حرصم میگیره قبل اینکه اونا بیان تمام خونه رو تمیز کرده بودم تازه اومدیم این خونه اجاره قبل اینکه بیان همه چیو شستم یعنی چیزی نموند که نشسته باشم ولی تمام خونه به گند کشیده شده فرش تشک پتو بالشت ها حتی شورت خونی گذاشت لباس شویی خوب من چی بگم به شوهرم گفتم میگه چه اشکال داره چون خود شوهرم از کثیفی و شلختگی کسی شبیه ش نیست 

ولی این چند روزه میدونه تشک پتو شستم گفت ولش کن فرش هارو میبرم قالیشویی

یه صلوات واسه دلم

چرا احساس میکنم تاپیک سرکاریه

خداروشکر که این احساس و داری چون تا حالا همچین چیزی واست پیش نیومده یا ادم کثیف ندیدی چون من به هرکی میگم مغزش هنگ میکنه اخه ادم تا چه اندازه کثیف و لجن

یه صلوات واسه دلم

اصلااینایی ک توپریودی پس میدنوهیچ وقت درک نکردم من هنگام پری چ خونه خودم باشم چه خونه کسی دوتاپدمیزا ...

پوشک بزرگ سالان ببندی بهتر نیست؟

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿

میدونی از چه حرصم میگیره قبل اینکه اونا بیان تمام خونه رو تمیز کرده بودم تازه اومدیم این خونه اجاره ...

باز خوبه عقلش میرسه دلش سوخته واست 

غریبه راه ندین خونتون اینبار کثیف بود دفه دیگه اگه دزدو قاتل باشه چیکارمیکنید