2777
2789
عنوان

الهی هرچی زنه کثیفه سرطان بگیره 😡😡🤮🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 17201 بازدید | 265 پست
من اصلا باور نکردم مگه میشه یه آدم اینقدر خون ازش بره ، درحدی که اینور اونور رو کثیف کنه، بعد خودش ب ...

میگم به جون دوتا بچه هام همش راست بود اگه دروغ بگم الهی خودم سرطان بگیرم حتما تا حالا زن کثیف ندیدی زن پیر خرفت فشارم رو هزار سه روزه تازه اصلا نمی شناختمشون 

یه صلوات واسه دلم

فکر کنم تو شورتش سر بریده گذاشته بودن با این حجم خون‌ریزی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت عادت داره گدا ها و آدم های غریبه رو بیاره تو خونت؟ خب همون بیرون کمکشون کنه چه نیازی هست بیارت ...

اره عادت داره در ضمن شوهرم خودش گداست دیگه اینکارارو میکنع نمیدونم منظورش چیه

یه صلوات واسه دلم

میگم به جون دوتا بچه هام همش راست بود اگه دروغ بگم الهی خودم سرطان بگیرم حتما تا حالا زن کثیف ندیدی ...

وا 

مبهم تر 

آخه این آدم بی‌خیال کی بوده 

یهویی در خونتون رو‌ زده و اومده تو ؟! 

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

خب تقصیر شوهرته که غریبه میاره خونه

اصلا تو خودت معذب نبودی چند روز با یه مرد غریبه و پسر بزرگش تو یه خونه بودید

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

کفتر چیه 

کفتر یاد این پرنده های گوگولی میوفته ادم 

باید بگی کفتار 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.