2777
2789

ناراحت میشید؟؟

من بزرگ‌تر از همه ام اما مامانم هرچی میشه ب آبجیم میگ و اونو آدم حساب میکنه 

همه چی بین خودشونه انگاری من مهم نیستم 

اینم بگم آبجیم زبون می‌ریزه درست اما از زمان بچگی هم من تا اومدم زبون بریزم مثل اون تحویلم نگرفتن اصن حرفمو گوش ندادن منم دیگ ب مرور سرد شدم زبون نمیریزم....

اما ی مادر بچه هاشو میشناسه مامانم می‌دونه زبون نمیریزم اما وقتی هم حرف میزنم حرفای حرفای حقیقت و مهم و ارزش داره

چرت و پرت های خاله زنکی نیست اما بازم حرفام نه مهم میدونه و گوش میده ن عمل میکنه.....

مثلاً تاپیک قبلی گفتم داداشم زن میخواد آبجیم برداشته گفته اره این زن بگیره ما با فلانی قهریم و نمیشه نباید زن بگیره و ما میگیم کیو بگیره و حرفای خاله زنک

منم گفتم حقیقت داستان اینه کوچیکه عقلش کامل نیست ثبات مالی نداره هنوز درک مسایل زندگیو نداره مامانم هیچی نگفت حرفام اصن از رو زمین برنداشت 

منم تحویلش نمیگیرم هرکی میخاد باشه 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلت نمیشکنه مامانته ها...!!!من دلم میشکنهبعد وقتی میگم نه من نمی‌دونستم بقیه میگن تو رو ادم حساب نمی ...

مامان منم بین بچه ها فرق میزاره

اما من دیگه ناراحت نمیشم چون عادت کردم 

قطع رابطه کردم پنج سال ندیدمش با خواهرم خوشن

هعی فک نکنم بتونم....برا منم با آبجیم خوشه 

شانس دل من خانواده شوهرم همینن با شوهرم حتی ۱۰۰ درجه بدترن با شوهرم باز 

دوتا بدشانس افتادیم بهم

هعی فک نکنم بتونم....برا منم با آبجیم خوشه شانس دل من خانواده شوهرم همینن با شوهرم حتی ۱۰۰ درجه بدتر ...

منکه قیدشو زدم هر چی داشتو زد به نام خواهرم و این برای من تیر خلاص بود 

مامانت دنبال حرف اصولی نیست تو ازش انتقاد کردی کلا از بحث زدی بیرون گفتی داداشت مال ازدواج نیست نباید ازدواج کنه اما اونا داشتن غیبت میکردن راهنمایی نمیخواستن تو اومدی کلا منکر همه چیز شدی نمیشه گفت مامانت تحویلت نمیگیره با حرفت که راجب پسرش زدی مخالف بوده