ذکر خدایا من غلط کردم !!!
استاد محمد رضا صادقی سواد کوهی : تا نیان و نگن ، استغفار نکنن و گردن نگیرن من نجات نمیدم .
بسم الله الرحمن الرحیم : گاهی اوقات اتفاق میوفته که ما حرفی رو نباید بزنیم زدیم ، کاری رو نباید بکنیم انجام دادیم ، شیطانه دیگه بالاخره وسوسه میکنه یا یه وقت عصبانی هستیم خدایی نخواسته حرفی میزنیم این حرف باعث عوارضی میشه باعث عواقبی میشه ، پس میشه که ما یه سری مشکلاتی برای ما مثلاً تو محیط کار تو محیط خونه ناراحت بوده یه حرفی زده ولی حرفش باعث ایجاد تنش شده ، یا کاری رو نباید میکردیم و انجام دادیم و این کار باعث شده که یه جای زندگیمون به مشکل خورد یا چکی بتید میکشیدیم نکشیدیم یا چکی رو نباید میکشیدیم کشیدیم و به دردسر افتادیم . خب اگر در زندگی ، شما به یه جایی رسیدید که احساس می کنید که با اشتباهتون ، با خطای شما ، با حرف شما ، جایی خراب شده و اشتباهاتی داره پشت سر هم پیش میاد و مسائلی گریبانگیر شما میشه بهترین ذکر برای رهایی که هم ذکر استغفار حساب میشه و هم ذکر این که خدایا من غلط کردم خب ذکر یونسیه هست .
ذکر یونسیه : لا الهَ اِلّا اَنْتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنتُ مِنَ الظالِمین : اینجا با این کلام ، انسان از خدا عذر خواهی میکنه میگه خدایا تو این شرایطی که من قرار گرفتم ، این شرایطی که بالاخره من ایجاد کردم دستمو بگیر دیگه ، من اشتباه کردم من خطا کردم تو کمکم کن هوامو داشته باش .
اگر ما ذکر یونسیه رو خوب یاد بگیریم و نقش و جایگاه ذکر یونسیه رو در نجات بفهمیم ( ببینید ذکر یونسیه ذکر نجاته ، حضرت یونس علیه السلام وقتی اون اشتباه رو کرد خداوند بالاخره غرقش کرد رفت تو شکم ماهی دریا . اونجا بود و بود تا به اینجا رسید که با این لفظ لا اِلهَ اِلّا اَنْتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنتُ مِنَ الظالِمین با این لفظ و دعا از خدا معذرت خواهی کرد و بعد گفت خدایا ببخشید اشتباه کردم و خودم باعث شدم . خب بعد خداوند می فرماید : فَسْتَجَبْنا لَهُ و نَجَّيْناهُ مِنَ الغَمِّ وَ كَذَلِکَ نُنْجِى المُؤمِنين ، مومنین رو هم ما همینجوری نجات میدیم . تا نیان و نگن استغفار نکنن و گردن نگیرن ما نجات نمیدیم .
موفق باشید
نکته : کسی که میخواد ذکر یونسیه بخونه فرمولش اینه ( از لا اله بخونه ... تا المومنین { نه تا الظالمین } )