2777
2789
عنوان

جواب مادرشوهرموخوب دادم بنظرتون

243 بازدید | 16 پست

انقدرگفت چندساله چرامالواموالتون اضافه نشده بدخرجی واینامنم برگشتم گفتم والا کارت پسرتون دست خودشه معلوم نیست که پولشوخرج کیامیکنه برگشت گفت منظورت ماییم منم گفتم نمی‌دونم که من نمپرسم ازشوهرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم جوابشوباسکوت میدادم

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

ولی شایدم این روش بهترباشه

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

خوب گفتی دمت گرم

حالا شوهر من میلیون میلیون میده مادرش 

مادرش بر میگرده میگه ما که توقعی نداریم 

200 هزار تومن میده به من

ای خدا ، 

بیچاره شوهرم هم جون میکنه هم کارشو بی منت میکنن اینا

خوب گفتی دمت گرمحالا شوهر من میلیون میلیون میده مادرش مادرش بر میگرده میگه ما که توقعی نداریم 200 هز ...

توام مثل من بی زبونی جلوشوبگیر من دارم تمرین میکنم دیگه نزارم انقدرکه پرتوقع وپرروئن

توام مثل من بی زبونی جلوشوبگیر من دارم تمرین میکنم دیگه نزارم انقدرکه پرتوقع وپرروئن

مادرشوهرم مارموزه 

جلوی شوهرم قربون صدقه میره و دعا میده

پشت سرش جلوی من کارشو کم ارزش میکنه ، قکز میکنه من نمیدونم چقد بخ اینا میده

حرفی هم بزنم عوضش میکنه علیه خودم میگه به شوهرم

مادرشوهرم مارموزه جلوی شوهرم قربون صدقه میره و دعا میدهپشت سرش جلوی من کارشو کم ارزش میکنه ، قکز میک ...

یه حرکتی بزن توام ازخانمای اینجا کمک بگیرم میکنن مانفهمیم