2777
2789
عنوان

مامانتون تحویل نگیره شمارو چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 22 پست
مامان منم بین بچه ها فرق میزارهاما من دیگه ناراحت نمیشم چون عادت کردم

جالبیش اینجاست من ۱۰ سال با همین کارا اونم تو خانواده شوهرم کنار اومدم حتی بدتر

تا آبجیم ازدواج کرد این طرف خانواده خودم شروع کردن چقدر سخته برام خیلی پوست کلفت ام بخدا این‌جا ببین کی درست بشن

خانواده شوهرم ۱۰ سال اذیت مون کردن و بعد کلی بحث و دعوا و کشمکش درست شدن 

اخه دلمم نازکه لامصب اصن دلم نمی‌خواد با خانواده ام بحث منم باز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه قیدشو زدم هر چی داشتو زد به نام خواهرم و این برای من تیر خلاص بود

هعی این دیگ ته سنگ دلیه...

ی سوال مگ خودشون ما رو نزاییدن ؟؟؟

مگ ما خلق و خو و ... خودشون نداریم؟؟

مگ ما از خودشون از گوشت تنشون نیستیم؟؟؟

میگم شاید اخلاق های باباهامون داریم خوششون نمیاد یا و میدونم همش دنبال جوابم 

مامانت دنبال حرف اصولی نیست تو ازش انتقاد کردی کلا از بحث زدی بیرون گفتی داداشت مال ازدواج نیست نبای ...

عزیزم داداش ۱۸ ساله ام زن میخواد بعد هیچی نداره دوماهه شروع ب کار کرده و هیچ پس انداز و ثبات شغلی و بیمه نداره و ... اینا مهمه یا این مهمه که داداشم اون دختره رو نگیره که چرا چون ابجیم جاریش با این دختره فامیله و ابجیمم با جاریش کارد و پنیره میگه آره اونو نگیره چون من خوشم نمیاد از جاریم اونم با جاریم فامیله یعنی چی این چرت و پرتها

شایدم ازشون میترسم مجبورن که اهمیت بدن

آره می‌ترسه چون آبجیم تا چیزی بشه مامانم میشوره میزاره کنار اما خوب جسارت این کار هم مامانم داده دیگ چطور دست و پای منو جمع میکنه نمیتونه همین کارو با ابجیمم بکنن

عزیزم داداش ۱۸ ساله ام زن میخواد بعد هیچی نداره دوماهه شروع ب کار کرده و هیچ پس انداز و ثبات شغلی و ...

اولی خیلی مهم اما صددرصد خودشون همه اینارو میدونن و صدبارم به پسرشون گفتن گوش نداده دیدن حریفش نمیشن دیگه این بحث و تموم کردن پذیرفتن الان وارد بحث انتخاب شدن  

اولی خیلی مهم اما صددرصد خودشون همه اینارو میدونن و صدبارم به پسرشون گفتن گوش نداده دیدن حریفش نمیشن ...

بحث انتخاب اصن نباید باز بشه باید باهاش حرف زده بشه اونو متوجه بکنن کارش اصن درست نیست....همین ابجیم فردا بخواد. داداشم طلاق بگیره میگن آره طلاق بگیره بریم فلانی بگیریم باهاش دوستیم ثروتمندن عوض اینکه جلو طلاق بگیرن