2777
2789
عنوان

همکارمون خونه گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 26 پست

اگه شغلم ثابت و دایمی باشه شاید برم ولی اگه مطمین نباشم که قراره بمونم اونجا نه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمایلی ندارم کلا بهشون. من تنها جدیدم ‌

منم بهت این توصیه رو میکنم برو اشنا شو باهاشون تیم شو‌ وگرنه تو ادارات و شرکت های ایران اگه تک بشی کارت اونجا تغریبا تمومه باید فکر کار جدید باشی حالا فکر میکنی اونا همه راضی هستن نه جونم همه یه دلیلی دارن برا رفتن ، اینایی که میگن نه نرو خبر ندارن از اوضاع تو و کارت یه چیری میپرونن انگار میخوان برن خونه دوستی که نمیشناسی که‌میگن خوش نمیگذره ، خو نگذره ولی از این به بعد تو‌جزو تیمی

درسته عزیزم موافقم

پس شماره کارت بگیر پولو بزن و اماده شو ، قرار نیست همیشه خود واقعیت باشی مخصوصا سر کار و با همکارا ، نزار هیچ وقت حرکت بعدیتو کسی حدس بزنه ولی تک‌هم نشو

تمایلی ندارم کلا بهشون. من تنها جدیدم ‌

ببینی پسفردا میایی میگی اینجا هیچکس باهام حرف نمیزنههیچکی محل بهم نمیده دو هم جمع می‌شوند صبحانه می‌خورند محل به من نمیذارند 

به نظر من قاطی و الا به عنوان خسیس بد قلق و....شناخته میشی 

بازم اگه دیگران برات مهم نیستن میتونی نری

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی