من جدیدم بینشون. فردا قرار گداشتن برن خونشون . شما باشید میرید؟ من تمایلی ندارم نفری 800 هم گفتن بذارید. اخه کار ب پولش ندارم من همکار رو نمیشناسم. خونه نو مبارکش باشه ولی ب من چه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم بهت این توصیه رو میکنم برو اشنا شو باهاشون تیم شو وگرنه تو ادارات و شرکت های ایران اگه تک بشی کارت اونجا تغریبا تمومه باید فکر کار جدید باشی حالا فکر میکنی اونا همه راضی هستن نه جونم همه یه دلیلی دارن برا رفتن ، اینایی که میگن نه نرو خبر ندارن از اوضاع تو و کارت یه چیری میپرونن انگار میخوان برن خونه دوستی که نمیشناسی کهمیگن خوش نمیگذره ، خو نگذره ولی از این به بعد توجزو تیمی
پس شماره کارت بگیر پولو بزن و اماده شو ، قرار نیست همیشه خود واقعیت باشی مخصوصا سر کار و با همکارا ، نزار هیچ وقت حرکت بعدیتو کسی حدس بزنه ولی تکهم نشو