2777
2789
عنوان

راهنمای کنید بچه بیارم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 54 پست
بخدااا دقیقا من وشما مث همیم😁.منتها من دیگه پوسنم کلفت شده یعنی ذره ای اهمیت نمیدم .اولا عصبی میشدم ...

نمیدونم این اذیت هایی که شدیم خدا میبینه یانه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
بار ها گفتماصلا تو این موضوع درکم نمیکنهخیلی کارا برام کرده اما این موضوع رو کوتاه نمیاد

عزیزم دیگ بعد هشت سال باید پذیرفته باشی مطمئنا همون اول هم گفته شرایط رو و شما هم قبول کردی 

این خانمایی که میگن بچه دار نشو خیلیاشون توی شرایط شمان و بچه دارن و فقط واسه دیگران نسخه میپیچن 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

عزیزم چقدر سخت میگیری   خب بقیه میبینن شما بچه نداری و یا داری زندگی میکنی میگن شما نگه داری بارداربشی و بچه دار شی توقعشون میاد پایین شما که شاغلم هستی میتونی بعدا پرستار بگیری همه بچه ها حقوقشو بدن حالا همسرتم سر بزنه بهش  

مامان دوقلوها   

استارتر جان ۷ ساله ازدواج کردی و بچه نداری؟؟! الان تازه فکر میکنی بیاری یا نه؟!

خواهر گلم اونایی که جلوگیری نداشتن الان خیلیاشون بچه دار نمیشن!

خودتم معلوم نیست بعد چه مدت اقدام بچه دار بشی!

عزیزم کمک به مادرشوهرت در حد معقول به شرط اینکه ایشون واقعا افتاده باشن وظیفه است و خیرش برای خودته

اگر افتاده نیستن هم گاهی کمک کن

گاهی از کارگر کمک بگیر برای کارای خونه خودت و ایشون

خلاصه که مادرشوهرت آفتاب لب بومه و بچه داری رو به تعویق ننداز ، احتمالا باردار که بشی شوهرت و مادرشوهرت 

کمتر توقع دارن ازت مخصوصا اگر بارداریت با شرایط خاص باشه