2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا هر دو هفته ی بار از همه معقول تره زیادم خودتو صمیمی نگیر بعد پرو مییشن

به امضام بگین الهی آمین.مرسی😘😘😘همسرم باور کن روزی خواهد رسید که در خانه یمان به صدا درمی آیدو نوه ی دلبندمان به دیدارمان می آید تا از من بپرسد مادربزرگ:!پدرم همیشه میگوید زندگی عاشقانه یعنی زندگی پدر و مادرم.دلیلش چیست؟ومن در حالی که نگاه عاشقانه تو را که کنارش چای لب سوز مرا نوش میکنی و دستم را به مهر میفشاری پاسخ میدهم.به دلبندمان میگویم سوگلیم همین که اگر به پنجاهو اندی سال قبل برگردم بازهم پدربزرگت را انتخاب میکنم و میدانم هم چنان سلامت و خوشبخت و عاقبت بخیر کنار هم زندگی میکنیم و خدا حاضر در تک تک لحظه هایمان است همین یعنی عشق یعنی زندگی عاشقانه.وبی شک دور از ذهن نیس چرا که خدا مارا تا همیشه در کنار هم و برای هم خواسته.الهی آمین.😊😊😊
قرصه مگه

😂😂 من مادرشوهرم خوب بودو خیلی احترام میزاشت و واقعادلش تنگ میشدو غصه میخورد برا همین اولش هفته ای دوبارو میرفتم هفته ای دوبارم خونه بابام اینا بودیم.بعد ۲روزم یهو دوستامون و یا داداشای شوهرم میومدن دیدم هیچی برا خودمون دوتا زمان نداریم.یواش یواش کردمش هفتت ای یه روز 😂 فکر کنم البته من زیادی مراعات میکنم قرص ک نیست ب قول شما 😂

اونوقت خونه مامان خودم چقدر برم؟

من خونه ی مامانم  هرروز صب معمولا  همسرم سرکاربودنی میرم وزود برمیگردم  آخه نزدیکم هستیم      همسرمم بددن من زیاد میره خونه ی مامانش به مامانش سربزنه اگرم نره تلفنی روزی بیست بار حرف میزنن باهم 

مادرشوهر وخواهرشوهرمن بدیا ودخالت کردناشونم گذاشتن محبت کردیم بهت توتشکر نکردی    عین نه ماه حاملگیم یکبارپیششون گفتم غذای سرخ کردنی بچه رو زشت میکنه  هرروز سیب زمینی سرخ کرده میپخت بامرغ مارودعوت میکردشام خونشون بعدباافتخارمیگفت من نمیزارم توتوی خونه غذابپزی بجز سیب زمینی سرخ کرده ومرغ چیزی نخوردم توی خونشون     موقع زایمانم ده سانت فول بودم خانوم اومده بودداخل اتاق زایمان هرچی دکتروپرستارمینداختنش بیرون نمیرفت بیرون 

الانم خواهرشوهرم بهم قیافه گرفته که مابتوخوبی کردیم توتشکرنکردی     

خانومايي كه ميگن ماهي يك بار خونه مادرخودتونم همين قدر ميريد؟؟؟؟؟؟؟

من که با مامانم همسایه دیوار ب دیواریم😊😊

من میگم ماهی ی بار نمیخوام اشتباه منو تکرار کنه ما با اینکه راهمونم دوره و۲ساعته ولی حداقل هفته ای ی بار میریم خونه مادر شوهرم که باعث شده عادت کنن نرفتنی ناراحت میشن

ی نفر ۱۴۰۰ساله که منتظره ۳۱۳نفره 😔😔      آقاجان کجایی                                                                                                                               میشه واسه حاجتم صلوات بفرستین😔😔                                     این جمعه و جمعه های دیگر حرف است آدم بشوم سه شنبه هم می آیی       ‌‌‌‌‌‌                       
مادرشوهر وخواهرشوهرمن بدیا ودخالت کردناشونم گذاشتن محبت کردیم بهت توتشکر نکردی    عین نه م ...

يه عروس ميخوان مث عروس ما.هنوز دوماه و ده روزه عقده همچين واسمون قيافه ميگيره.به مامانم ك اصلا زنگ نميزنهمامانم چند بار ز زد ديد ز نميزنه ديگه نزد منو خواهرمم همينطور.روز مادر پيش مامانم بود تبريك خشك وخالي نگفت رفته بود خونشون گير به داداشم ك بريم خريد كنيم واسه مادرامون ك داداشم پولشو بده.از نامزدي تا عقد تا عيد هيچي حتي يه جوراب واسه داداشم نخريدن اون وقت داداشم خرجي لباس و عيدي و آرايشگاه و همه چي هم بهش ميده با كلي قرض.عيد به مامانم زنگ نزد تبريك بگه حتي تا روز بعدش داداشم بهش ز زد گفت به مامانم ز بزن تبريك بگو ك خانوم به خودش زحمت داد ز بزنه هيچ جا ك نمياد ميگه رسم نداريم تا عروسي جايي بريم خونه دوماد بخوابيم داداشم رفت ب خونوادش گفت گفتن خودش نيومده.واقعا ميگن از هرچي بترسي سرت مياد.اون وقت منم ك عقدم جوري با مادرشوهرم رفتار ميكنم كل فاميلاشون دهنشون باز مونده

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞
من که با مامانم همسایه دیوار ب دیواریم😊😊 من میگم ماهی ی بار نمیخوام اشتباه منو تکرار کنه ما با ای ...

حالا من برعكسه.مادرشوهرم نزديكه 5 دقيقه راهه مادرم 2ساعت.تصميم گرفتيم هرشب بريم خونه مادرشوهر سر بزنيم(البته شرايط پدرشوهرم چون معلوليت داره همسرم بايد زياد بهشون سر بزنه منم مشكلي ندارم)بعدش آخر هفته دوروز خونه مامان من باشيم كه خداروشكر هردوطرف قبوليدن

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞
حالا من برعكسه.مادرشوهرم نزديكه 5 دقيقه راهه مادرم 2ساعت.تصميم گرفتيم هرشب بريم خونه مادرشوهر سر بزن ...

خدوارو شکر عزیزم 

ایشالا هیچ موقع هم ب مشکل نخوری 

ی نفر ۱۴۰۰ساله که منتظره ۳۱۳نفره 😔😔      آقاجان کجایی                                                                                                                               میشه واسه حاجتم صلوات بفرستین😔😔                                     این جمعه و جمعه های دیگر حرف است آدم بشوم سه شنبه هم می آیی       ‌‌‌‌‌‌