2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط یه بار  ببین خودت تعیین میکنی که باهات چه جوری رفتار کنن اگه زیاد بری  صمیمیت ایجا ...

احترام از احترام مياد عزيزم.خيليا هم هستن مث مادرشوهر من جواب ميده

ولي مادر خودم هرچي هم به عروسمون محبت كنه يه تشكر خشك وخالي هم از دهنش درنمياد

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞

من براي كمك به مادرم بيشتر ميرم خونه ي مادرم ولي باز هم شام يا نهار نميمونم ،هر وقت دعوتمون كردن اونم زودتر ميرم و كمك ميكنم ،شوهرمم براي كمك به مادرش يا خريد سر ميزنه ولي تنهايي نميره 

با خانواده همسر درنهايت احترام ولي رعايت حد و حدود معاشرت كن تا هميشه عزيز باشي 

خوشبحالت دعوتت میکنن.من هر وقت میرم خونشون کار کردنش میگیره.خودم باید غذا بپزم و بخوریم.ظرفارم باید ...

نه من کارنمیکنم زیاد درحد سفره انداختن وجمع کردن همین خیلی دوست داره بشینه من همه ی کارو بکنم منم محل نمیزارم عروس که نوکر نیس    مخصوصا اینکه باکاراش وحرفاش اعصابمم خردمیکنن  موقع غذاخوردن هرچی گوشت باشه برمیداره میریزه روی غذای شوهرم  کمترازهمه بمن غذا میریزه   بمن چایی نمیاره فقط به همسرم میاره     متلکم که فت وفراوون 

احترام از احترام مياد عزيزم.خيليا هم هستن مث مادرشوهر من جواب ميده ولي مادر خودم هرچي هم به عروسمون ...

خب مگه من چیزی غیر از شما گفتم؟

گفتم معمولا جواب نمیدن، نگفتم که هیچ مادر شوهری جواب نمیده

یکی هم مثل مادر شوهر شما جواب میده.

مادرشوهر یا خواهرشوهر نداری کار نمیکنن اونا؟

عزيزم من مادرشوهرم خدا بخواد خوبه ولي خواهرشوهرم اصلا از جاش تكون نميخوره.زبوني خوبه ولي واسه كار كردن چندشب پيش مادرشوهر بيچارم انگار خارپاشنه گرفته بود نميتونست راه بره خواهرشوهرم از جاش تكون نخورد كاراشو انجام بده من كار ميكردم.بعضي خواهرشوهرا اگرم باشن كار نميكنن

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞
هی زنگ میزنن.جاریم 7ساله ازدواج کرده کلا هر روز همیش اونجا پلاسه.بد عادت کردن

بزنن نرو

مث من

هفته ای ی بار ادم خونش راحت تره

دیدم که برنداشت کسی نَعشم از زمین......خود نِعش خود به شانه گرفتم گریستم...🦋🌧🌧