2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل ازدواج  اکثرا همینطوره بعدش کم میشه 

من خودم حوصله این کارهارو ندارم 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

برادرشوهرم وابستگی خیلی زیاد به زنش داره آدم کیف میکنه زندگی عاشقانه اینا رو میبینه البته فیلم بازی ...

خیلی عالیه. من البته اینجوری نیستم به طرز خیلی افراطی باشه ک ادم از کارو زندگی بیوفته اما دوس دارم اولویت هم باشیم البته سینگلم😅

ارتباط خوب مهم هست اینی که شما گفتی به آدم سالم و عاقل و بالغ نمیخوره به نظرم

وگرنه ما رابطه مون خوبه خدا رو شکر

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ارتباط خوب مهم هست اینی که شما گفتی به آدم سالم و عاقل و بالغ نمیخوره به نظرموگرنه ما رابطه مون خوبه ...

نه اتفاقا ارتباط خوب همینه. دیگه اکثر مردا از صب تا شب سرکارن همون چند ساعت شبو هم با زن و بچه نگذرونه پس برا چی ادم ازدواج میکنه؟؟