2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست اولین عروسی که رفتم کوفتم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4074 بازدید | 146 پست
خوبه بهتراونجانرفتی شایدموصوع کشش میدادن

عزیزم نباید با هیچکدوم از اعضای خانواده شوهرت و فامیلاشون صمیمی بشی مگه اونا خانواه خودتن یا رفیقین؟!

شاید از روی همین صمیمیت خواهرشوهرت به خودش اجازه داده سرت داد بزنه

عزیزم خودت سادگی کردی نباید نشون میدادی وقتی خندید لزومی نداشت بگی نخند یا به خواهرشوهرت بگی چرا میخ ...

آره خیلی واقعا احمق بودم😂💔تازه ناراحت میشم ک چرا می‌خندن 

نه دیگ غلط کنم باهاشون صمیمی و گرم باشم

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی متولد ۸۵ هستی ؟

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

عزیزم نباید با هیچکدوم از اعضای خانواده شوهرت و فامیلاشون صمیمی بشی مگه اونا خانواه خودتن یا رفیقین؟ ...

دقیقا اشتباه از خودمه این اجازه رو بهش دادم ولی دیگ جمع میکنم خودمو

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

آره خیلی واقعا احمق بودم😂💔تازه ناراحت میشم ک چرا می‌خندن نه دیگ غلط کنم باهاشون صمیمی و گرم باشم

اشکالی نداره این ماجرا درس عبرت شد که بخودت بیای و حد و مرز تعیین کنی... در ضمن اجازه نده سرت داد بزنن و عصبی بشن 

منظوری نداشتم عزیزم ،ببخش اگه لحنم دستوری بود🙏🏻

اصلااااااا لحنتون خیلیم خوب بود عزیزم بخدا ناراحت نشدم مگ حرف بدی زدید♥️✨️

صفحه های اول یه خانم خیلی از دستم شاکی شد خیلی تند حرف زد باهام ولی اصلا ناراحت نشدم چون واقعا فهمیدم تقصیر خودم بوده😂

اصلااااااا لحنتون خیلیم خوب بود عزیزم بخدا ناراحت نشدم مگ حرف بدی زدید♥️✨️صفحه های اول یه خانم خیلی ...

🌹

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
نبایدمیرفتی دیگ

دیگ دیروقت برگشتیم نمیشد جای دیگ ای برم

امروز اومدم خونمون

عزیزم تایپیکت خوندم بنظرم سعی کن یه خونه چهل متری اجاره کنی وتوش زندگی کنی چون بعدا خیلی اذیت میشی د ...

مرسی عزیزم

آخه مشکل من اینه شوهرم میگه اگه بریم بالا میتونم خودمو جمع کنم خونه بگیریم ولی بریم مستاجری ممکنه نتونم 

بین این دوتا موندم ک معلوم نباشه تا کی مستاجر باشیم و اینکه بریم اونجا و زیر ۳ سال خونه دار بشیم