2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست اولین عروسی که رفتم کوفتم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4072 بازدید | 146 پست
عزیزم ان شاء الله که خوشبخت بشی 🌹🙂🤍بع درد میخوره دیگ که ببینم من چجوری باید با شوهرم آیندم آشنا ب ...

مرسی عزیزم 

تا میتونی از مجردیت لذت ببر برگردم عقب خیلی دیرتر ازدواج میکنم و با یکی دیگ😂

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

خدا ان شاالله همیشه یار ویاورت باشه،دخترم.برای خوشبختی وعاقبت به خیرت یه نادعلی کبیر می خونم.شماهم ب ...

الهی عزیزم دستتون درد نکنه چشم حتما دعاتون میکنم مرسی ازتون 🥺🥺♥️

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی خیلی حساسی بخدا من بودم پا به پاشون میخندیدم اتفاقه دیگه پیش میاد

آره حساس شدم دست خودم نبود

الان بهش فکر میکنم موضوع مهمی نیست برام

خخخخخ تازه آنلاین شدم پیام دادی 😂چرا عزیزم به خاطر خواهر شوهرت ؟

نه بابا خواهرشوهرم بد نیست

کلا مسئولیت زندگی سخته خسته شدم

مرسی که کمکم کردی :)خوشحالم ناراحتی من باعث خنده هاتون شد ایشالله همیشه بخندید

خیلی ادم حساسی هستی .حالا اتفاقی که افتاده. .چرا هی از همه پرسیدی و نظر خواستی و ...... یا عوض میکردی یا وایمیسادی خشک بشه.  خیلی بزرگش کردی. خیلی داستان رو کش دادی ..سعی کن اینجور اتفاقا رو خودت جمع کنی بدون اینکه کسی بدونه مخصوصا جمع 

ببین گفتنیا رو درمورد تاپیک بقیه گفتن

اما بری خونه این مادرشوهر هم خودت افسردگی میگیری هم رابطه عاشقانت خراب میشه باشوهرت

در ضمن مردا اگه برن خونه مادرشون چون جاشون امنه کسیم بیرونشون نمیکنه پولم نمیدن اصلا به فکر خونه ساختن و خریدن نمیوفتن و عمرا سر ۳ سال خونه دار بشی نهایتا سر ۳ سال دیوونه میشی

اما وقتی میری مستاجری هم خودت هم شوهرت به فکر جمع کردن پول و خونه خریدن میوفتین و عزمتون جرمه چون ژر سال باید تخلیه کنید و مدام اجاره بدین خلاصه که احتمالش هست که سر ۳ سال خونه دار بشی

به حرفایی که زدم فکر کن اما به شوهرت بگو میخوام مستقل مستقل بشم حتی اگه خونمون ۳۰ متر باشه راضیم

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
خیلی ادم حساسی هستی .حالا اتفاقی که افتاده. .چرا هی از همه پرسیدی و نظر خواستی و ...... یا عوض میکرد ...

بلد نبودم فکر کردم تو جمع مادر و خاله ای کسی هستم ک تا بفهمن مشکلی برام پیش اومده سریع نگران شن و کمکم کنن نمیدونستم تو جمع قوم ظالمینم😂💔

ببین گفتنیا رو درمورد تاپیک بقیه گفتناما بری خونه این مادرشوهر هم خودت افسردگی میگیری هم رابطه عاشقا ...

آره واقعا مادرشوهرم هرروز با کاراش سوپرایزم میکنه

نمیدونم چی بشه واقعا خسته شدم