لطفاً بگین کسی که عذابتون داده و دلتون شکسته تا حالا مجازات شده ؟اصلا به نظرتون توی این دنیا عدالتی هست و ظالم به سزای کارش میرسه و خدا جوابش رو میده یا نه ؟
ديدم. قطعا كه دنيا عدالت داره. مگه ميشه وجود نداشته باشهنصف قيامت تو دنياست. هممون اگر ظلمي كنيم تاو ...
من همش فکر میکنم به کی ظلم کردم که این قوم الظالمین شدن تاوان گناهام به خدا مجرد بودم کاری به کار کسی نداشتم خیلی گوشه گیر بودم بودم آرزو داشتم ازدواج کنم خانواده تشکیل بدم ازدواج کردم مشکلاتم هزار برابر شد یعنی اونا هم تاوان گناهانشون رو میدن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تنها چیزی که منو به ادامه این زندگی امیدوار میکنه همینه که همینطوری عذابم دادن دقیقا به همین اندازه دلشکسته بشن چون من مریض روحی شدم و افسردگی شدید پیدا کردم
اکثرشون پس میدن یه عده چندین سال پیش حرف های خیلی بدی بهم زن و دلم رو تو نوجوانی شکوندن الان به یه وضعی افتادن خیلی بد. خودم فکرش رو نمیکرد اینجوری بشه داستان زندگیشون
یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️🩹❤️🩹
خدا حساب کتاب همه چیو دادهکسایی که دلمونو شکسته شاید ما نبینیم که تاوان پس داده یا نه ولی کار کسی بی ...
امیدوارم زودتر چون من سلامت روح و روانم رو از دست دادم ، حتی جاری بزرگم که خیلی زبون داره و جوابشون رو میده مثل من تو سری خور نیست، از دستشون مشکل اعصاب پیدا کرده و قرص میخوره الان خانواده شوهرم بهش میخندن میگن روانی ، اونم دیگه نتونست تحمل کنه کلا قطع رابطه کرد