2777
2789
عنوان

تا حالا تاوان دادن کسی که عذابتون داده رو دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 83 پست
شاید هم خدا اونارو بیشتر از من دوست داره

نه اینطوری نگو . خدا همه بنده هاشو دوست داره. این نقص رفتاری ما آدم هاس

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهر خیلی ذات خراب بودحسود و بیشرفکلی اذیت کرد منودر نهایت سه تیکه طلا و پولمو اومد از خونه دزد ...

چقدر بد ولی خداروشکر که خدا تاوان کارهای زشتش رو داد

چقدر بد ولی خداروشکر که خدا تاوان کارهای زشتش رو داد

اره واقعا

من سپردم ب خدا

و انگار خدا خودش جواب میده 

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

آره ولی کاش اینجوری تاوان نمی داد چون با تاوان دادن اون من دارم عذاب می کشم.من درسم خیلی خوب بود، سم ...

کاملا مشخصه تاوان دل شکستن شمارو داده ولی بچه گناه داشت انشالله حالش خوب بشه و سلامتیش کامل بدست بیاره 

خودم دل کسی رو شکستم صد برابر دردایی که به اون تحمیل کردم خدا توی سرنوشتم گذاشت مطمئن باش تاوان هست ...

دقیقا من اگر پشت کسی حرف بزنم و غیبت کنم سریع به بدترین شکل ممکن مجازات میشم ولی طرف پدردل منو درمیاره هم پشتم حرف میزنه هم تو روم توهین و تحقیرم می‌کنه میبینم روزبه روز سرحال تر میشه