لطفاً بگین کسی که عذابتون داده و دلتون شکسته تا حالا مجازات شده ؟اصلا به نظرتون توی این دنیا عدالتی هست و ظالم به سزای کارش میرسه و خدا جوابش رو میده یا نه ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره جاریم من باردار بودم اونم بود سنش ۱۵سال از من کمتر بود هیچی سختی نکشیده بود بهم گفت هدا کنه بچت زودتر از موعد بیاد خدا گذاشت توکاسش بچش زودتر از موعد دنیا اوند سر بچم تو پنج ماهگی افتادم روخونریزی به خاطر کار سنگین مادر شوهرم وجاریم گفتن حقته بس ناشکری فکر کن من بین مرگ خودم وبچم باید یکی انتخاب میکردم این حرفا بهم میزدن الان خواهرشوهرم مشکل قلبی شدید پیدا کرده جاریم سر بارداری دومش افتاده رو خونریزی
اره دیدم ی دختری بود مجردی با شوهرم دوست بود بعد ازدواجم بهش پیغام داده بود زنتو طلاق بده بیا منو بگیر من سر اون دختر خیلی حرص خوردم و بارها بخاطرش دلم میخواست طلاق بگیرم و خیلی نفرینش کردم ندیدمش ولی گفتم ی روزی خبراش برام میرسه و خیلی عجیب بود برام با اینکه نمیشناختمش ی سری چیزا بعد در موردش شنیدم که ضربشو خورد