2777
2789
عنوان

خانواده همسرم خیلی بی فرهنگن

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 51 پست
بعد انقد من کم استراحت داشتم شیرم کم شده بود بچم سیر نمیشد انوقت میشستن به من که تازه ۳۰ سالمه میگفت ...

ببیخیال باش اصلا اهمیت نده. یه گوش در یه گوش دروازه واسه حرفاشون... بچه ات اگر سیر نمیشه در کنار شیرت شیر خشک هم بده

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمم متاسفانه انقد تو گوشش خوندن که زنت محل ما نمیده و فاصله میگیره و ... تا اینم هر روز سر اینا با من دعوا میکنه خستم کردن ۶ ماهه آرامش ندارم نمی دونم چیکار کنم از دستشون 

وااای لب بچه رو چرا بوس میکنن😖😬بهششون چیزی نمیگی؟

خودم که بگم که بیشتر لجبازی میکنه خواهر شوهرم این کار و میکنه 

به شوهرم گفتم گفت بهش گناه داره بچه نکن گفت به تو چه دوست دارم 

به نظرتون باهاشون چیکار کنم ؟؟؟

والا حرفتو کهوش نمیدن. پرو تر از این حرفان مگر اینکه قطع رابطه کنی مثلا دو سه ماهی یبار بری. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
همون موندم چطور بچم و از دستشون نجات بدم

والا شرایط سختیه واقعا 

من با هیچیش کار ندارم فقط آزار اذیت بچه رو من باشم نمیتونم تحمل کنم 

لب بچه رو میبوسن هر چی ویروس و مریضیه میرسونن ب بچه بی زبون ک دفاع نمیتونه کنه از خودش یا هی بغل کنن دست بدستش کنن 

کاش شوهرت همراهیت میکرد