2777
2789
عنوان

خانواده همسرم خیلی بی فرهنگن

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 51 پست
خودم که بگم که بیشتر لجبازی میکنه خواهر شوهرم این کار و میکنه به شوهرم گفتم گفت بهش گناه داره بچه نک ...

چ پرو

بچت بردار الکی برو بیرون بگو نمیدونم چرا بیقراره بعد بهشون بگو دکتر گفته گوارشش حساس چیزی ندینش هی صورتتونو نزدیک صورتش نبرید 

البته همچین آدمی اینا حالیش نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا شرایط سختیه واقعا من با هیچیش کار ندارم فقط آزار اذیت بچه رو من باشم نمیتونم تحمل کنم لب بچه رو ...

شوهرمم خودش قبول داره اما حانواده اشو به من و بچم الویت داده

چ پروبچت بردار الکی برو بیرون بگو نمیدونم چرا بیقراره بعد بهشون بگو دکتر گفته گوارشش حساس چیزی ندینش ...

خواهر شوهرم این کارا رو میکنن از قصد که منو آزار بده به جاریم گفته بود میبینی بچشو بوس میکنم سکته میکنه جاریمم میگه همش که اینا خیلی رو مخن

برا این حرفا میگی بی فرهنگ این کارا خانواده خودت بکنن دوستون دارن و عاشق بچت هستن والا شوعرت حق داره

خانوده خودم فقط دست بچم و بوس میکنن فقط یه مادرم صورتشو خیلی آروم میبوسه من که دشمنی باهاشون ندارم حداقل با من دشمنن من و اذییت کنن بچم گناه داره سر لجبازی با من بچه رو آزار میدن

خواهر شوهرم این کارا رو میکنن از قصد که منو آزار بده به جاریم گفته بود میبینی بچشو بوس میکنم سکته می ...

مرض داره

خدا صبرت بده

اگ میتونی یمدت برو پیش خونوادت

یا خیلی جدی با همسرت حرف بزن ک یکاری کنه...بهش بگو ک اولویتش الان باید زن و بچش باشه باید طرف شمارو بگیره وظیفشه حواسش ب آرامش و حال شما باشه

والا حرفتو کهوش نمیدن. پرو تر از این حرفان مگر اینکه قطع رابطه کنی مثلا دو سه ماهی یبار بری.

خیلی دوست دارم اما مدام می خوان برن و بیان 

بابا برن بیان بچه رو ببینن اما اگر من میگم فلان کار بچه رو اذییت میکنه گوش کنن انقد با من لجبازی نکن خستم کردن

خانوده خودم فقط دست بچم و بوس میکنن فقط یه مادرم صورتشو خیلی آروم میبوسه من که دشمنی باهاشون ندارم ح ...

شما روشون حساس شدی وگرنه چرا با عروسشون دشمن باشن مطمئن باش هم تو رو هم نوشون دوست دارند ک احترام میذارن و میان دیدنتون 

خواهش میکنم گارد نگیر و اونا هم مثل خانواده خودت بدون وگرنه زندگیت خراب میکنی و اعصاب و روان خودتم داغون میشه چندسال دیگه

خیلی دوست دارم اما مدام می خوان برن و بیان بابا برن بیان بچه رو ببینن اما اگر من میگم فلان کار بچه ر ...

حق داری واقعاا.. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻