2777
2789
عنوان

خانواده همسرم خیلی بی فرهنگن

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست داشته باشن اما آسیب بهش نزنن بچمو انقد بوس میکنن و فشار میدن جیغش درمیاد گناه داره طفلک

این شدت علاقه خیلی خیلی زیاده 

وای بچه خواهرم رو آنقدر میبوسیدیم که دیگه گریه اش درمیومد اونموقع مجرد بودم بچه تر بودم درکی از اذیت شدن بچه نداشتم 

آنقدر بیش از حد دوستش داشتم دوست داشتم بخورمش اصلا یه وضعی اینم توپولو سفید همه عاشقش بودن 

دست خودم نبود نمیخواستم که آزار برسونم بهش 

توام با این دید نگاه کن ولب بگو لب بچه رو نبوسه چند بار بگین دیگه اینکارو نمیکنن 

توان اینکه یه روز در میون ببینمش نداشتم از بدو تولد دوماه خونه‌مون بود 

تمام زندگیم بود انقدر زیاد دوستش داشتم هر روز پیشم باشه 

شما روشون حساس شدی وگرنه چرا با عروسشون دشمن باشن مطمئن باش هم تو رو هم نوشون دوست دارند ک احترام می ...

من نمی گم آدمای بدی هستن فقط فرهنگشون با ما فرق داره مثلا ما لب بچه رو نمیبوسیم اما اونام یکم باید مراعات من مادر و بکنن که رو بچم حساسم و اگه مثلا میگم بهش سیب زمینی سرخ کرده ندین این بچه تازه باید فرنی بخوره گوش کنن نگن هیچی نمیشه لجبازی با من نکنن یکم به حرفم بیشتر گوش کنن که منم راحت برم و بیام همین

این شدت علاقه خیلی خیلی زیاده وای بچه خواهرم رو آنقدر میبوسیدیم که دیگه گریه اش درمیومد اونموقع مجرد ...

عزیزم این خواهرشوهر بنده ۴۰ سالشه و خودش یه دختر ۱۸ ساله داره حتی دخترش مدام میگه مامان بچه رو اذییت نکن اما گوش نمیده به جاریم گفته ببین بچه اشو بوس میکنم می خواد سکته کنه من احساس میکنم لجبازی با من میکنه 

عزیزم این خواهرشوهر بنده ۴۰ سالشه و خودش یه دختر ۱۸ ساله داره حتی دخترش مدام میگه مامان بچه رو اذییت ...

احتمالا عقلش نمیرسه ساده هست با این توصیفات منو یاد دختر همسایمون انداختی اونم ۴۵ سالشه ولی زن عاقلی نیست بعضی کاراش برا عروسشون حرص درآر و غیر قابل تحمله اما ما میدونیم که دلش پاکه از بچگی می‌شناسیم ولی خب میدونیم ساده هم هست و منظوری نداره 

و البته از روی عشق اینکارو میکنه واقعا نه لجبازی 

حالا اون وسط به شوخی یه چیزی هم به جاریت گفته 

اما چقدر بیکاره همیشه اونجا پیشتونه عجیبه با اینکه خونه زندگی و بچه داره