2777
2789

شایدم سوال کردن یادت نمیاد ! 

شایدم نتونستی جوابی بدی 🤷🤦‍♂️

مثل زمانی که نوزاد بودی هیچی ازش یادت نمیاد 

شاید پدر و مادرت ازت پرسیدن که اسمت دوست داری چی باشه جواب ندادی 🤣

من از دخترم پرسیدم جواب نداد مجبور شدیم خودمون بزاریم 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موندم چطور قبول کردم زندگیم جزو سختترین وعجیب ترین زندگی هاست

خیلی متاسفم بخاطر این اتفاقاتی که باعث ناراحتیت شدن . من واقعا ادم مذهبیی نیستم و گناهان زیادی دارم ولی امیدوارم وسط اوقات سخت سرت رو به پایین نباشه و امیدوارم سرت رو به بالا و اهداف معنوی باشه . امیدوارم توی قلبت پر از امید به خدا باشه چون تنها کسیه که واقعا دیدم جواب انسان رو میده . ادما تو سختیا گاها میبرن و فکر میکنن تموم شده این در حالیه که به نظرم خدا مشتتاقانه منتظره که بلند شن و به تکامل خودشون رو نزدیک تر بکنن . براتون یک زندگی شیرینو ارزو میکنم

خیلی متاسفم بخاطر این اتفاقاتی که باعث ناراحتیت شدن . من واقعا ادم مذهبیی نیستم و گناهان زیادی دارم ...

ممنونم از حرفای دوست داشتنیتون .تهش برگشتم سمت خدا چون کسی جوابمو نداد کسی محل نگذاشت الان دارم روی معنویاتم کار میکنم تا معرفتم بیشتر بشه .ارامشم بیشتر بشه .ومستجاب الدعوه بشم

لایک نکنید .توروخدا 
ممنونم از حرفای دوست داشتنیتون .تهش برگشتم سمت خدا چون کسی جوابمو نداد کسی محل نگذاشت الان دارم روی ...

عزیزی . انشالله تمام زندگیتون براتون چیزایی که به صلاحتونه رخ بده (و صلاحتون رو خیرترین قرار بده )