2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مگه دلمون درد میکرده که این زندگی نکبتیو دیدیم و گفتیم آره ما میخوایم بیایم ؟!😥

میدونی من برداشتم اینه که درک و اکاهی ما تو این دنیا و اون دنیا خیلی متقاوته . شاید اون موقع اهداف و ارمانی مد نظرمون بوده . چیزی که صد درصدیه اینه که ما تو این بدن و این جهان اگاهی و درک کامل نداریم 

فکر نکنم این درست باشه.مگه یه نفر که تو زندگی سختی میکشه چرا باید قبول کنه وارد زندگی سختی بشه؟

همونطور که گفتم اگاهی ما در این دنیا و اون دنیا خیلی متفاوته . گاها خیلی از ماها برای شکل دادن به یک تفکر و راه و مسیر ساخته میشیم و گاها خیلی هامون وجود داریم که دنیا رو برای اتفاقاتی که باید درش بیوقته اماده بکنیم . من بنظرم اگاهی ما واقعاا تو این بدن محدوده و میدونی الان داریم ظاهری برداشت میکنیم وگرنه چیزی که گفتم تاییدیه دینی داره و خدا همونحاست که از ما پرسیده قول میدی منو بپرستی برای همیشه ؟ بعدا تو روز قیامت همینم میزنه تو سرمون XD

میدونی من برداشتم اینه که درک و اکاهی ما تو این دنیا و اون دنیا خیلی متقاوته . شاید اون موقع اهداف و ...

اصلا هرجور نگاش کنی منصفانه نیست ، من از روزی که خودمو شناختم ناراضی بودم از زنده بودنم تا الان که ۴۰ سالمه ، خب این چه زندگیه ، فقط زنده هستم ، زندگی نمیکنم

اصلا هرجور نگاش کنی منصفانه نیست ، من از روزی که خودمو شناختم ناراضی بودم از زنده بودنم تا الان که ۴ ...

متوجهم عزیزم ولی شاید این یعنی باید به زندگی فرای کالبد نگاه کرد . باید نگاه کرد و معنوی و ارمانگرایانه فکر کرد . منم خودم خیلی سوالات تو ذهنمه . ولی خوب چیزی که باور دارم اینه که بالای همه اینا یک هوش کامل وجود داره

متوجهم عزیزم ولی شاید این یعنی باید به زندگی فرای کالبد نگاه کرد . باید نگاه کرد و معنوی و ارمانگرای ...

آره منم سال هاست دنبال جوابم ، با چندتا عالم دینی هم صحبت کردم ، به جواب نرسیدم

خب اوني كه قاتل ميشه يا مقتول يعني رضايت داده؟ با عقل جور در نمياد

بله رضایت داده . ببین نگاه کن ی سری ادما به وجود میان که باعث بشن روال طبیعی اتفاقات تو این جهان کامل اتفاق بیوفته . منم مثل شما انسانم واقعا متوجه احساسات درونیت میشم ولی خوب اون جمله اخرم تو پیام قبلیم کفتم که همجی به باور و اعتقاد شما به خدا برمیگرده . اینکه بدونیم اون عقل کامله و ما هنوز به تکامل نرسیدیم