2777
2789
عنوان

اقدس اولویه هست تو سایت❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 89 پست
میگفت من روز تعطیل اکثر اوقات ندااارم 😭ینی راس میگه ؟؟؟

آره درسته گاهی مجبورن پرونده رو بیارن خونه حتی.. 

همسر من هنوز اولشه ساعت ها تو خونه سرش تو کاره

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونن واقعا اسی احساس میکنم چون همو نمیشناختیم یه ذره به من شک دارن تااازه الان تو دوره آشنایی هست ...

ما سنتی بودیم

ما ۵ ماه طول کشید حدودا آشنایی مون محرم بودیم تقریبا ۴ ماهم عقد 

پروسه نسبتا طولانی بود که شناخت نسبی پیدا کردیم و بعد دیگه..

توی خواستگاری سنتی دوره آشنایی خیلی مهمه هررر چقد لازمه محرم بمونو بشناسش

البته اینا از ف یل تر های سختی عبور کردن موقع ورود به قوه خانواده شونو خودشون آدمای سالمی هستن

میمونه ویژگی های اخلاقی که توی محرمیت بشناس

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

اسی این میگه من اکثر اوقات کارم تا شب طول میکشه ینی راسته ؟ببین دادیار نیس قاضیه ولی دقیق ترشو نمیدو ...

آره دیگه دروغ که نمیگه

سنش از همسر من بیشتره قطعا عبور کرده از این مراحل و مسئولیت بیشتری به گردنشه

همسر من چون اولشه اینطوره بعد تر تا شب ممکنه مثل ایشون توی محل کار باشن

آره دیگه دروغ که نمیگهسنش از همسر من بیشتره قطعا عبور کرده از این مراحل و مسئولیت بیشتری به گردنشههم ...

چه بد 😭

من کلی فانتزی داشتم و دااارم میگفتم حداقل اگه رفتم خریدی یا مسافرتی چیزی با هم بریم 😭😂

اسی این میگه من اکثر اوقات کارم تا شب طول میکشه ینی راسته ؟ببین دادیار نیس قاضیه ولی دقیق ترشو نمیدو ...

من درمورد قاضی دادیار اطلاعاتم تکمیله در این حد میتونم کمکت کنم باقی رو اونقدر شناخت ندارم چطوره حقوق یا باقی مسائل شون.

حالا دقیق بپرس قاضیِ چیه تا جایی که بتونم اطلاعات گیر میارم واست.

چه بد 😭من کلی فانتزی داشتم و دااارم میگفتم حداقل اگه رفتم خریدی یا مسافرتی چیزی با هم بریم 😭😂

واسه اینا که وقت دارین نگران نباش

مسافرت و حتی کنسرت خیلیا فک میکنن ممنوعه واسه قضات کنسرت رفتن یا فعالیتای این شکلی ولی مانعی وجود نداره در اصل.

سفرم تا دل تون بخواد میتونید داخلی برید.

سفر خارج اما اونقد راحت نیس همونم بخوایید برید با حفاظت قوه باید هماهنگ شه.

خدایی کارشاخی نکرده اولیه ریخته اونجاش شوهرش خورده خوب طرف خامه یاعسلم میتونه بریزه برای فانتزی رابطشون بده بخوره عجیبا من خودم الان بگم چیکارمیکنیم خب فک یمکنم باید تعلیق بشم😐😂

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

انشالله که به پای هم پیر شین ❤

قربونت برم💗.

امیدوارم هرچی به صلاحته پیش بیادو خوشبخت بشی خبر بده بهم نتیجه رو ببینم به جمع مون اضاف شدی یا نه😂💕.

خدایی کارشاخی نکرده اولیه ریخته اونجاش شوهرش خورده خوب طرف خامه یاعسلم میتونه بریزه برای فانتزی رابط ...

عسلو.. رو که نظری ندارم

ولی اولویه با اووننن همه مخلفاتو نخود فرنگی سس مایونز سینه مرغ هویج اوننن همه چیز میز چطوری آخه