2777
2789

وای بچها من اصلا بچهای مردمو دوست ندارم مثلا خواهر زاده هامو نهایت دوساعت بتونم تحمل کنم بیشتر دیگه حوصله شونو ندارم کلا از بدو تولدم همیشه از بچه ها دوری میکردم و با بزرگترا بازی میکردم😂😂

الان باردارم 

مدام تو سایتام و در حال سفارش دادن سیمسمونی واسه نی نی خودم. واقعا چیه این غریزه مادری. باورم نمیشه واسه موجودی که ندیدمش انقد عاشقش باشم انقد دوسش داشته باشم حاضرم همه حقوقم بره واسه لباس بچه اصلا نمیدونم چجوری بگم دنیام عوض شده دنیام رنگی شده 😭😍

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

ای خدا منم بچه دوست ندارم ولی یه حس هایی درم به وجود اومده هی میگم باردار بشم😭

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما بچه دوست نداری شما خرید کردنو دوست داری

😂😂😂😂

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ای خدا منم بچه دوست ندارم ولی یه حس هایی درم به وجود اومده هی میگم باردار بشم😭

فقط باردار بشی اونوقت میفهمی چی میگم😭😭

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

شما بچه دوست نداری شما خرید کردنو دوست داری

😂😂😂😂

دقیقا 

خدا حفظش کنه برات 😍 

منم هیچوقت فکر نمی‌کردم بتونم بچه ای رو دوست داشته باشم اونم پسر!!الان یه جور عاشق پسرامم انگار هیچوقت بدون اینا زندگی نکردم 

پسر بزرگم ده سالشه کوچیکه ۹ 

دیشب یهو بزرگه اومد محکم بغلم کرد بوسم کرد،کوچیکه بدو بدو اومد گفت منو بوس نمیکنی؟؟😍😁 

قشنگ عشق بدون منت رو تجربه می‌کنه آدم 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
یعنی امید داشته باشم ک قراره علاقه مند بشم به نی نیی خودم در اینده

قطعا😍😍😍