2777
2789
عنوان

اقدس اولویه هست تو سایت❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 89 پست
عسلو.. رو که نظری ندارمولی اولویه با اووننن همه مخلفاتو نخود فرنگی سس مایونز سینه مرغ هویج اوننن همه ...

خب همش روهم یه قاشق ک نشدن😂میگم حالااون گفته ریخته توش یاروش😂😂😂

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه اینا که وقت دارین نگران نباشمسافرت و حتی کنسرت خیلیا فک میکنن ممنوعه واسه قضات کنسرت رفتن یا فع ...

خب ایشون که از الان میگه من از صبح تا شب ماموریتم ،و واقعا به همین جمله هست که من شک کردم بهش ...

مگه میشه اصلا!!!!😂😑

اگه صبح تا شب سرکار باشه که من هیچ باید بپوسم 😑😂

و اینکه دقیقشو نمیدونم واقعا ینی هر چی ازش پرسیدم گفت قاضیم 

منم تا این دوجلسه  با جزئیات ازش نپرسیدم که قاضیه چیه دقیقا...

خب ایشون که از الان میگه من از صبح تا شب ماموریتم ،و واقعا به همین جمله هست که من شک کردم بهش ...مگه ...

اینبار بگو قاضیِ چی؟ دقیق توضیح بدید.

خب درموردش حرف بزن، حرف نگفته نذار. بگو دوست داری سفر بری وقت بگذرونی با همسرت همه اینارو در میون بذار ببین اهلش هست یا وقتشو داره

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

اسی این میگه من اکثر اوقات کارم تا شب طول میکشه ینی راسته ؟ببین دادیار نیس قاضیه ولی دقیق ترشو نمیدو ...

اینکه گفتی دادیار نیست قاضیه 

قاضی بودن درجاتو سطوح مختلف داره قاضیِ خالی ما نداریم

همسر من قاضیِ دادیارِ. واسه همین میگم سوال کن.

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

نه واگعی بودن که واگعیه سرچش کن تو سایت گفتن قضیه شوولی بعدش دیگه اولویه نمیتونی بخوری💔

من کاربر شتر و دوست دارم 😂😂😂😂😂

اگه اشتباه نکنم درستش شتررررررررر بود

دقیق یادم نیست

خیلی وقته نخوندم تاپیکاشو اسم درستشو فراموش کردم 

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
من کاربر شتر و دوست دارم 😂😂😂😂😂اگه اشتباه نکنم درستش شتررررررررر بوددقیق یادم نیستخیلی وقته نخون ...

اون چیکار کرده؟

اون چیکار کرده؟

کاری نکرده

اصلا معلوم نیست چی میگه تو تاپیکاش

خیلی مبهمه

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
سلام بااانوووو فعلن همون دو جلسه گذشته....دیت بعدی رو مشخص نکردیم هنووووز😭😂

دل من آب شد بذارید دیگه😫😂

اسمش چیه؟

ببینم تو کلا مدلت اینه حرفتو بزنی بعد تاپیکو قفل کنی و بری ؟؟نکنه ترسیدی جوابتو بدم.ببین رفتی سرخانه زندگیت برو منم دارم زندگیمو میکنم ولی الان یاد من نیفت برو ی پونزده سال دیگ به یاد من بیفت.ببینم اون موقع حالت خوبه.فعلا ک یکسال نشده میبینم حالت مشکله.ایشاا... خوشبخت بشی ولی تو نفهمیدی شاید یکیم باشه که دلش خیلی نازک باشه.امیدوارم واسه خودت پیش بیاد ک بفهمی چون خیلی اون بالاها سیر میکنی یکم بیا پایین.یکم دیگ ادامه بدی زندگیو بچه دار بشی و یکم سنت بره بالا اونموقع یسری چیزارو میفهمی گلم.خداحافظ.دیگم منو تو تایپکات ریپ نزن خوشم نمیاد ازت

ببینم تو کلا مدلت اینه حرفتو بزنی بعد تاپیکو قفل کنی و بری ؟؟نکنه ترسیدی جوابتو بدم.ببین رفتی سرخانه ...

منم ازت نفرت دارم، تو هر چرتی خواستی بار من کردی بعد تو خوشت نمیاد🤣🤚؟ به درک. اگه اهل قفل کردن تاپیکام بودم که توعه عقده ای نمیومدی عقده هاتو تخلیه کنی گلِ من💅🤧. امیدوارم دیگه چشمم به اکانتت نخوره چون عوقم میگیره.