2777
2789
عنوان

اقدس اولویه هست تو سایت❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 89 پست
اقدس اولویه قضیه چیه اصلا نشنیدم اسمشو 😂واگیه یا کیکه؟

نه واگعی بودن که واگعیه سرچش کن تو سایت گفتن قضیه شو

ولی بعدش دیگه اولویه نمیتونی بخوری💔

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه یهو همچین سوالی کردی🌝😂قاضی دادیار عزیزم، چطور مگه؟

ارهههه😂من قبلا تاپیکتو که در مورد قاضی بودو اینا رو دیدم ...والان هم گفتم اگه باهمون قاضی اوکی شدین بیای به من راهنمایی بدی اسی ،چون من خواستگارم قاضیه و من نمیدونم که آیا اینا رو شغل خانومشون که رشته های علوم ازمایشگاهی باشه حساسن یا نه ؟میشه محدودیت های این شغل رو بگی ؟

واینکه شما رشتتون چی بود ؟

نه واگعی بودن که واگعیه سرچش کن تو سایت گفتن قضیه شوولی بعدش دیگه اولویه نمیتونی بخوری💔

واااییی اسیییی خدا لعنتت نکنه این چی بود دیدم😂😭 

خداروشکر که الویه برام ضرر داره یه مدت نمیخوردم 😂،و فکر نکنم دیگه برم سمتش

ارهههه😂من قبلا تاپیکتو که در مورد قاضی بودو اینا رو دیدم ...والان هم گفتم اگه باهمون قاضی اوکی شدین ...

در رابطه با رشته که نه بابا حساسیتی ندارن کلاااا در مورد تحصیلات همسرشون هیچ حساسیت خاصی وجود نداره همسر یکی از دوستای همسر خودمم اتفاقا رشته‌ش یه همچین چیزیه خداروشکر مشکلی هم ندارن تا جایی که مطلعم من

محدودیت هاش در مورد چی؟ رفت و آمد؟ رفتار؟

خب یکیش حجابه که خیلیا فکر میکنن تمام همسران قضات محجبه‌ان نه واقعا اینطور نیست پوششت فقط باید طوری باشه که شان همسر یه شخص با این جایگاه اجتماعی رو حفظ کنه لازم نیست حتما پوشیه بزنی یا رو بگیری یه چیز معقولو مرتب کافیه حداقل همسرای دوستای شوهر من که اینطورن هم مثل من محجبه که به انتخاب خود شخصه هم معمولی و.. ولی مرتب اما یکسری مکان ها بسته به شرایط حجاب داری که مشکل ساز نیس خیلی فقط همون جاهاس نه همه وقت 

خطر شغلی اوایل کارشون چندان نیست که بترسی چون قاضی دادیار زیر نظر دادستان کار میکنه دایره وظایفش هم محدوده خطر چندانی نداره قضات دادیار قضات تازه کار هستن دیگه خیلی مسئولیت سنگین همون اول به عهده شون نیست درجه قضایی هی افزایش پیدا میکنه (یازده تاست فکر کنم) به همون نسبتم باید مراقب بود سخته واقعا این مورد.

با هرکسی هم نمیتونید رفت و آمد کنید حتی شما و فرزندانِ  آینده تون باید مواظب باشید و رفت و آمد تون محدود به همون نزدیکان مطمئنِ خودتون باشه. با کسایی که مراجعه داشتن به اون شعبه یا به هرنحوی کارشون گیر همسر شماست دیده نشید.

نمیدونم دیگه چیارو بگم اصلیا همیناس ولی گفتنی زیاده

شخصیت اکثرشونم مغرور جدی و درونگراست از جمله همسر خودم

خودم رشتم روانشناسیه.

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

ارهههه😂من قبلا تاپیکتو که در مورد قاضی بودو اینا رو دیدم ...والان هم گفتم اگه باهمون قاضی اوکی شدین ...

بستگی داره خواستگارت چند سالش باشه، ۲۶..تا ۲۹؟

اسی ،جونم برات بگه که این قاضیه ۳۵ سالشه من ۲۲ سالمه و اینکه سمتش گفته که قاضی هست.

ولی ببین من یه ذره استرس دارم احساس میکنم آدمای شکاکی هستن 

یه اخلاق های عجیبی داره 

و اینکه به شدت مغروره ....

و اینکه یه چیزایی که منو خیلییییی ترسوندن این بود که گفت کن اکثر اوقات ماموریتم 

حالا نمیدونم راس میگه یا نه 

شوهر شما همون اوایل آشنایی شکاک نبودن ؟

و اینکه میشه بپرسم همسرتون که قاضی دادیار هستن تایم زمانی کاریشون چطوریه؟

ینی هر روز هفته از صبح تااااشب محل کار هستن ؟

بعد درمورد حقوق که قطعا سوالته

گفتم سنش مهمه

اگه مثلا کارآموزه طبق چیزی که به من گفته همسرم دوره کارآموزی حول هوشِ ۷ تومن دریافتی دارن

کارآموزی به اتمام برسه بالای ۲۵..۳۰ تومن هست

سطح قضایی سابقه کارشون هرچقد که بره بالاتر حقوق شونم میره بالا زمان بره این مسئله 

اونقدری که میگن نجومی نیست یه چیز متعارفه خدارو باید شکر کرد🌝.

اگرم سن خواستگارت بیشتره فرق میکنه توی دادگاه حقوقب باشه کیفری باشه و اینکه حقوق قضات دادگاه بدوی با تجدید نظر فرق داره تجدید نظر بیشتره به همون علتی که بالاتر گفتم، تجربه شون بیشتره حقوقم میره بالا به همون نسبت. 

اسی ،جونم برات بگه که این قاضیه ۳۵ سالشه من ۲۲ سالمه و اینکه سمتش گفته که قاضی هست.ولی ببین من یه ذر ...

اخلاق عجیب که اووووو نگم براتتتت

نه فقط خواستگار تو نه فقط همسر من کلا خلقیات خاصو عجیبی دارن

شکاک بودن البته نه وابسته به ذات شخصه شغل نباید رو این تاثیر بذاره

۳۵ ساله که پس حقوقش بالای ۳۰ باید باشه چون تجربه‌ش بیشتره

اسی ،جونم برات بگه که این قاضیه ۳۵ سالشه من ۲۲ سالمه و اینکه سمتش گفته که قاضی هست.ولی ببین من یه ذر ...

خب قاضیِ چی؟ حقوقی؟ کیفری؟ تجدید نظر؟ دادیار؟

فرق میکنن

نه اصلا بد دل یا شکاک نبودو نیست

ولی غرور کرور کرور داره. و جدیه. با هیچکسم نمیجوشه با اقوام😑😂درونگراست.

ساعت کاری شون ساعت اداریه ۶ صبح میره تا ۲..۳ حدودا

مگر اینکه کار طول بکشه تا نزدیک شب حتی طول میکشه کارشون.

نمیدونن واقعا اسی احساس میکنم چون همو نمیشناختیم یه ذره به من شک دارن تااازه الان تو دوره آشنایی هستیم که ایشون

اینجوریه ،بع بعدش دیگه معلوم نیس ...

شما ازدواجتون سنتی بود؟

یا آشنا بودین؟