در رابطه با رشته که نه بابا حساسیتی ندارن کلاااا در مورد تحصیلات همسرشون هیچ حساسیت خاصی وجود نداره همسر یکی از دوستای همسر خودمم اتفاقا رشتهش یه همچین چیزیه خداروشکر مشکلی هم ندارن تا جایی که مطلعم من
محدودیت هاش در مورد چی؟ رفت و آمد؟ رفتار؟
خب یکیش حجابه که خیلیا فکر میکنن تمام همسران قضات محجبهان نه واقعا اینطور نیست پوششت فقط باید طوری باشه که شان همسر یه شخص با این جایگاه اجتماعی رو حفظ کنه لازم نیست حتما پوشیه بزنی یا رو بگیری یه چیز معقولو مرتب کافیه حداقل همسرای دوستای شوهر من که اینطورن هم مثل من محجبه که به انتخاب خود شخصه هم معمولی و.. ولی مرتب اما یکسری مکان ها بسته به شرایط حجاب داری که مشکل ساز نیس خیلی فقط همون جاهاس نه همه وقت
خطر شغلی اوایل کارشون چندان نیست که بترسی چون قاضی دادیار زیر نظر دادستان کار میکنه دایره وظایفش هم محدوده خطر چندانی نداره قضات دادیار قضات تازه کار هستن دیگه خیلی مسئولیت سنگین همون اول به عهده شون نیست درجه قضایی هی افزایش پیدا میکنه (یازده تاست فکر کنم) به همون نسبتم باید مراقب بود سخته واقعا این مورد.
با هرکسی هم نمیتونید رفت و آمد کنید حتی شما و فرزندانِ آینده تون باید مواظب باشید و رفت و آمد تون محدود به همون نزدیکان مطمئنِ خودتون باشه. با کسایی که مراجعه داشتن به اون شعبه یا به هرنحوی کارشون گیر همسر شماست دیده نشید.
نمیدونم دیگه چیارو بگم اصلیا همیناس ولی گفتنی زیاده
شخصیت اکثرشونم مغرور جدی و درونگراست از جمله همسر خودم
خودم رشتم روانشناسیه.