2777
2789
عنوان

شما چیکار میکنید اگر بفهمید همسرتون به خواهرتون نظر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 9520 بازدید | 142 پست
عزیزم ......خیلی چندش هستن مردهای بی ذاتی که به خواهر زن هم نظر دارن ولی زیادی دیدم اینجوری .......ا ...

میگه به خواهرش تذکر داده با همسرش تو جمع گرم نگیره چندمدت خوب بوده باز اهمیت نداده و میگن میخندن و.....به نظرم شوهرش فقط فانتزی نداره تو واقعیت هم شوهرش هم خواهرش یه کارایی میکنن 🙄

گفتی خداروشکر کن که همسرت انسان شریفیه پیامت رو ریپلای کردم یعنی من کورم؟

عزیزم شما اول ی لیوان آب بخور اروم بشی🌙😊

بعدم ک من روی صحبتم با شما نبود 

بعد ازونم ک از قانون شکرگزاری گفتم استفاده کنه

و بعدم دیگ ریپلای نزن 😂

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر که از خواهرت مطمین هستی  سعی کن وقت هایی خواهرت رو ببین بدون حضور همسرت......اگر که با خواهرت هم راحتی میتونی بگی خیییلی سر سنگین بر خورد کنه و سرد با همسرت و جلوش هم پوشیده باشه 

میگه به خواهرش تذکر داده با همسرش تو جمع گرم نگیره چندمدت خوب بوده باز اهمیت نداده و میگن میخندن و.. ...

اگر که به خواهر گفته و خواهر اهمیت نداده پس قطعا بله با خواهر سروسری دارن و اینکه تو رابطه اسمش رو میاره چون باهاش حرف میزنه و مرتب صداش می‌کنه 

عزیزم شما اول ی لیوان آب بخور اروم بشی🌙😊بعدم ک من روی صحبتم با شما نبود بعد ازونم ک از قانون شکرگز ...

سایت عمومی و تاپیک عمومی ولی شکر گذاری برا یه شوهربیغرت که پیشنهادش میدی  در واقع معلوم میکنه که حرفت درسته و نباید با کسایی مثل شما صحبت کنم،اوکی

یه بار قبلنا به خواهرم تذکر دادم که لطفا تو جمع مخاطبت همیر من نباشه...ولی بعد یه مدت دوباره اهمیت ن ...

به همسرت تذکر بده

اون بیماره

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

شوهرمن اسم مامانمو میاره اینجوری مثلا مامانت میدونه بادخترش فلان کارومیکنم میدونه اونقددوست دارم خوشش میاد انگار مثلا من بگم برامامانم تعریف میکنم که چقد س ک س میکنیم مامان من شصت وچهارسالشه 

انگارفانتزیشه که من برامامانم تعریف کنم 

به همسرت تذکر بدهاون بیماره

به نظرم خواهرش بیشتر بیماره همه ی مردا اگر خواهر زن پا بده تا تهش میرن ......از نظر من مشکل از خواهرش هست چه خواهر بدجنسی چطور دلش میاد اینکار رو با خواهر خودش کنه کاش شوهرش بفهمه 

شوهرمن اسم مامانمو میاره اینجوری مثلا مامانت میدونه بادخترش فلان کارومیکنم میدونه اونقددوست دارم خوش ...

وای😐بگو نه فقط تو میدونی زن و شهرا چکار میکنن مامانم خبر نداره😂😅خندم گرفت

به نظرم خواهرش بیشتر بیماره همه ی مردا اگر خواهر زن پا بده تا تهش میرن ......از نظر من مشکل از خواهر ...

خواهر بدبخت که درجریان نیست این وسط رابطه اسمشو میگه

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍