الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظرم خواهرش بیشتر بیماره همه ی مردا اگر خواهر زن پا بده تا تهش میرن ......از نظر من مشکل از خواهر ...
واقعا یه جاهایی حس میکنم دست خودتون نیست
ناخوداگاه عادت دارید مرد رو فرشته الهی پاک و بیگناه و بی اختیار و زن رو باعث و بانـی تمام مشکلات بدونید
اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم
خانوما اینقدر نگید جدا شو جدا شو..من و شوهرم هیچ مشکلی نداریم.. خیلی هم مرد خوبیه..فقط این رفتارش رو ...
عزیزم ببخشید شوهرت اصلا مرد خوبی نیست ، شاید اشکالاتی که مردای دیگه دارنو نداشته باشه ولی این مسله کم چیزی نیست که میگی خوبه!! کاری نمیتونی بکنی و نمیخوای جدا بشی؟ پس تحمل کن و به روشم نیار، این مسله خیلی ناجوره ، ممکنه زندکی خواهرتم تحت تاثیر قرار بگیره،سالهاست میدونی و کاری نکردی ،دو تا بچه اوردی زندگی ساختی... فقط تحمل و به رو نیاوردن که فکر کنه شما نمیدونی و ازت حساب ببره یا باید جدا بشی ،حالا اینجا هر کی یه نظری میده و کارشناسی و اصولی شاید نباشه،ولی شما حتما یه مشاور خانواده قوی پیدا کن
مثلا فکر کن یه مرد وسط رابطه اسم خواهر زنش رو میاره
بعد تو بخوای مرد رو بی گناه جلوه بدی ..خیلی سخته
وکلای خوبی میشن دوستان 😂😂
اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم
به هرحال به خواهرس ارتباطی ندارهاین اقا بیمار جنسیه
به نظرم خواهرش و شوهرش هردومقصرن هیچ دلیلی نداره وقتی خواهرت بگه با شوهرم حرف نزن ادم باز به رفتارش ادامه بده ما خودمون خانواده داریم والا اگر خواهر داشتم میگفت شوهرمو مخاطب قرار نده که از صدتا فحش بد تره و دقیقا منظور اینه یه کرمی داری باهاش حرف نزن یا شوهرم یه کرمی داره و صحبت نکن ، تا اخر عمر حتی نگاه خودش و شوهرش نمیکردم ،اینکه باز مثل قبله و رفتارشو ادامه بده یه کرمی داره به نظرم شوهرش که دیگه فاتحشو باید خوند از دست رفته و مشکل اصلیه