یه زمانی عشق رواز ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشوجلوم بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم توهم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین
مردا همینقدر رک و پررو هستن اصلا هم مهم نیست طرف ممکنه ناراحت بشع یا خجالت زده ،حالا خانم بود مدام خودخور ی میکرد ک چ جوری بگم بهش بر نخوره یا خدایی نکرده ناراحت بشه ، اینجام شب و روز تاپیک میزد ک چیکار کنم چیکار نکنم بگم یا نگم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه زمانی عشق رواز ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشوجلوم بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم توهم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین
دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود
حالا این موضوع همیشه ب بهداشت نیست گاهی از گرسنگی هم میشه
ببین آدم خودش متوجه میشه آخه
اجازه نده اینقدر گرسنه بمونه،خیلی نزدیک نشه به دیگران
منم میگم کار آقا زشت بوده مخصوصا اگه همین بار بوده
ولی ما چند سال با همکارمون تو یه اتاق بودیم.هر مشکلی باشه تو چند سال باید پیگیر رفع شدنش باشی
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
ومنی که همیشه بو هم نمیده باز فاصله رو رعایت میکنم حتی با شوهرم گرچه اون عمدن نزدیک میاد 😐😐😂
شوهرم میگف یه بار یکی دهنش خیلی بد بو میداد میومد خونه میگف سردرد شدم از بوی بدش ولی تاحالا نگف به خودش