2777
2789
عنوان

با تنبلی زیاد چه کنم

171 بازدید | 25 پست

مثلا یه دستور دارویی باید انجام بدم یه بادکشه مطالعس نوشتنه هرچی هی میگم امروز فردا امروزفردا می بینی عمرم تموم شد نتونستم.

چرا بی ارادم انقد؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قانون ۵ شماره میگه نه اصلا دنبال انگیزه باش نه هیچی کاری که باید انجام بشه تا ۵ بشمار انجام بده تا ۵ بشمار از تخت پاشو تا ۵ بشمار لباس بپوش برو بیرون کارت انجام بده برگرد 

اگه دنبال انگیزه باشی که نمیشه

باید شروع کنی از قانون پنج دقیقه شروع کن

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

خب دیگه عزیزم وقتی تغذیه اصلاح میشه خوابت تنظیم میشه مرتب ورزش میکنی مشکل ذهنیتم برطرف میشه.

من خودم امتحان کردم واقعا آدم هدفمند میشه وانگیزه پیدا میکنه.   

چند ساله دنبال این انگیزم نیست

خب انگیزه که نباید بهش توجه کنی 

شنیدی میگن اون شنبه معروف که میگی اون روز شروع میکنم هیچوقت نمیاد باید همین الان شروع کنی

بعد که شروع کردی انرژی میگیری قانون پنج دقیقه خیلی موثره  

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

خب انگیزه که نباید بهش توجه کنی شنیدی میگن اون شنبه معروف که میگی اون روز شروع میکنم هیچوقت نمیاد با ...

انگیزه من تو قبرم نمیاد جدی این۵دیقه رو نمیدونستم همین الانم‌امتحان کردم موثر بود واقعا موثره یا تلقینه؟چرا انقد موثره؟

انگیزه من تو قبرم نمیاد جدی این۵دیقه رو نمیدونستم همین الانم‌امتحان کردم موثر بود واقعا موثره یا تلق ...

تلقین که هست مثلا من بخوام خونه رو جارو کنم میگم فعلا اتاق جارو کنم بقیه بمونه بعدا چون تمیز کردن اتاق برای ذهن راحت تره تا تمیز کردن کل خونه اینجوری ذهن مشکل تراشی نمیکنه و میگه فقط اتاقه برم تمیزش کنم وقتی اتاق تموم شد گرم کار شدی و میگی برم بقیه رو هم تمیز کنم😂یه جور کلکه برای ذهن

انگیزه من تو قبرم نمیاد جدی این۵دیقه رو نمیدونستم همین الانم‌امتحان کردم موثر بود واقعا موثره یا تلق ...

یا درباره درس خوندن میگی فقط برم پنج دقیقه بخونم بعد پنج دقیقه تموم میشه میگی ببشتر بخونم. شروع کردن کار سخته که با قانون پنج دقیقه راحت میشه