منم اینطور فکر میکنم...اصلا تو خانواده ما و خانواده همسر ارتباط فراتر از رابطه زناشویی قفله و خیلی ق ...
وقتی به جز رابطه هم توجمع بهشون اهمیت میده ودوست داره زیاد رفت وآمد کنه یعنی چیزی فراتراز فانتزی ذهنه
به بعضی کاربرا فقط بایدبگیم چه سری چه دمی عجب پایی...درغیراینصورت به محض گفتن بالا چشمت ابروئه متهم به حسادت وعقده میشیم ومشمول این دعا که انشاالله خدا بهمون آرامش بده 😅
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط انرژیتو مثبت کن و بگو خدایا شکرت ک همسرم انسان شریفیه اینجا فقط راه حل جدایی میدن ،این آشغال ها ...
واقعا ترجیح میدید فرزندتون با همچین ادمی بزرگ شه؟
اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم
ندونه بهتره بعدها یا از موضوع سو استفاده میکنه یا تو سرش میزنه
گفتم اگه خوبه و درک میکنه موضوع رو خودش بفهمه حالش بهم میخوره برای من تصورشم چندشه اون خودشو سرد نشون بده و محل نزاره این مرد عوضی هم جاشو میشناسه تازه خانم متاهله اصلا خیلی زشته
خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر
اون موقع که اومد خواستگاری من ..خواهرم هفت سالش بود
عزیزم ......خیلی چندش هستن مردهای بی ذاتی که به خواهر زن هم نظر دارن ولی زیادی دیدم اینجوری .......از خواهرت مطمین بشو که اون حسی نداره و........خودت متوجه میشی کاملااا مثلا اینکه خواهرت اذیت بوده از کنار همسرت بودن یا هم صحبتی باهاش
اینا تهش آدم میشن بنظرم چرا خودمو آواره کنم ما اولین زنی نیستیم ک خیانت میبینیم آخریش هم نیستیم
ذات کثیف ادم نمیشه
حرفتون مثل اینه که قاتل ها رو دستگیر نکنیم بگیم این اولین کسی نبود که به قتل میرسه اخریش هم نیس
اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم